Продам Ruger M77.308Win рідкісна гвинтівка з «маузерівським» затвором – екстрагує все і завжди (Скаут від Ругера зроблений на основі цієї моделі). У ліс не ходила, у болоті не тонула, настріл до тисячі заводом. Твіст 1:10, магазин не знімний 4+1. Продається з кільцями 30мм та 1 дюйм. Встановлено приціл LEUPOLD VX-FREEDOM 3-9Х40 (1 INCH) TRI-MOA (коробка та документи) Ціна за гвинтівку із прицілом 40 тис., без прицілу 30 тис. грн. Якість виготовлення та запас міцності які мало хто з виробників може зараз собі дозволити. Мучиться в сейфі другий рік, проситься у добрі руки. Продаж в Одесі тільки з Дозволом.
Доброго! На цей твіст для результату потрібна досить важка куля, найкраще було 175 грейн від мого товарища - пьять пострілів, по трьох кращих хвилина, по п'ти майже дві, куля там була наша з Дніпра від мастера, але то була лише одна серія, бо те заважко для мене по стану здоровья. Зазвичай користувався GGG 147 грейн, на 300 метрів у гонг влучає, то я і задоволений)) Це зброя не дуже підходить збирати групи, депевьяне ложе, та ствол мисливського профілю - це зброя для полювання яка не схибить в найважчих умовах.
Сьогодні хлопець забирав іншу гвінтівку в мене - спочатку з під Оріхова до Запоріжжя машиною, а звідти потягом приїхав, дуже задоволений і погодою майже весняною, і гвінтівкою, і ціною))