Пропоную Вашій увазі продукцію нового вітчизняного виробника. Виготовляють тактичне спорядження та одежу, шиють як для бренду Legion 810, так і під своєю маркою. РПС: За основу взята відома Field Webbing System українського бренду P1G-TAC (http://prof1group.ua/product/polevaya-razgruzochnaya-sistema-rps-molle--fws--_field-webbing-system). Матеріали: оригінальна Cordura 1000D Invista (США), фурнітура 2М (Італія), армовані нитки, стропи військового стандарту, об'ємна сітка air-mesh та силова фірми Gedeon. Ширина поясу 87 см. Є можливість виготовляти пояси різної ширини для людей з різним обсягом талії. Ємність PALS - 3X22 на поясі, по 6Х2 слоти на плечових лямках, 4Х4(5) слотів на спині. На поясі та плечових лямках стропи виготовлені з кордури в тон основному матеріалу. Кольори: Olive Drab, Coyote Brown, Black, UCP(ACUpat), Marpat. Виробництво - Україна. На даний момент у мене екземпляр в кольорі Olive Green. Комплектація: РПС+ один потрійний підсумок типу FastMag+ два одинарних фастмаги в оливі та один - в койоті+ два одинарних гранатних підсумки в оливі та один в койоті+ утилітарний підсумок (ємність прибл. 3-4 л). В утилітарку прекрасно входить протигаз типу ПМК. Все нове, у використанні не було. Ціна: РПС - 1300 грн, потрійний фастмаг - 330 грн, одинарний - 110 грн, гранатний - 110 грн, утилітарка - 300 грн. Ціна за все разом 2400 грн. Знаходиться в Києві. Тел (093)081-17-19
Даних виробів є кількість. Так само, як і інші зразки продукції (підсумки, розвантажувальні пояси, чохли до бронежилетів тощо). Для детальної інформаціїї звертайтесь з цим телефоном: (067)505-40-73
Стропы надо правильно пришивать, а нетолько внешний вид копировать. Не в обиду, надеюсь исправите, такие детали важны. Вот фото с оригинала: Выбрал самый корявый
Я передам виробнику. Я експлуатую продукцію Sputnik-Gear, СТС та Qtactic. Там теж не зигзагом прошито і на надійність особливо не впливає.
Ціна за РПС 1200 грн. Одинарні підсумки для магазинів - 100 грн. потрійний - 300 грн. Гранатні - 100 грн. Ціна за всю систему в зборі - 2400 грн.