Росіяни вважають Куликовську битву вирішальною в Другій світовій війні і хочуть відібрати в Угорщини Австралію
На жаль,не тільки росіяни видають такі "перли",в нас на роботі хлопці років по 20 поприходили,так ті не те що про Вітчизняну війну(не кажучи про Другу світову взагалі),а й навіть не знають письменників з шкільного курсу літератури(питав і про російських,і про українських,і про радянських-результат один,а саме повний нуль).А й правда,нащо їм ті письменники,якщо є інтернет,а в ньому всілякі Бібери,серіали американські та Євробачення з всілякими під...,прости Господи,бородатими довбнями в жіночих платтях,це ж для них цікавіше
На жаль це спільна тенденція - у Польщі так само. Але не зважаючи на оту тенденцію дужо велику приємність мені справив факт, що цей сюжет був знятий на червоній площі.
К превеликому сожалению должен сказать, что даже самый последний двоечник Моего поколения всё же почувствовал бы подвох в вопросах. И к ещё бООльшему сожалению - эта печальная тенденция не знает границ....Что в России, что на Украине... Грустно, друзья мои...
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/PW6Xah4hPds?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> А как Вам такое?
Там хлопці сурйозні,по 4-5 десятих рівнів в ангарі,та статистика по 52-57%,ніколи їм ті книжки читати,мовляв,то пережиток старовини
Господи,та що ж це таке діється,в мене мозок ледь не луснув!"Гітлер-чувак которий войну поднял...держал армію как мужик..." Одне слово-худоба,елементарних речей не знає,але по-блатному рАзгАваривать,слава Богу,навченаЩо ж,кожному своє... До того ж вчителька мене морально вбила,чому вона може дітей навчити???В топку таких вчителів От і виросло покоління дегенератів,а то все над американцями сміються,краще б на себе подивилися,паскудники
Чего греха таить , на последние 20 лет система образования в России и Украине деградировала , гопнические фразы и выражения можно и услышать и прочитать в СМИ, в общем подросло нам на смену поколение Пепси.
Это на ЧП у нас в городе.Работают они аппаратчиками,суть работы-засыпают сырье и расстаривают по мешкам продукцию,мешки укладывают на поддоны и стропуют,вообщем работа чисто интеллектуальнаяНу и я с ними на пару работаю,по специальности пока вариантов нет,приходиться аппаратчиком перебиваться
в торгівлю на посаду мерчандайзерів до мене теж іноді приходять на співбесіду і на запитання скільки буде 7*8 очима шукають по столі калькулятор, а в думках "ото валить запитаннями"