Продаю ротаційну чистку... До кінця не доробив, але вона працює і чистить гільзи, навіть іржу, все залежить від абразиву і часу роботи... Можливо треба буде ребра всередині барабану зробити... Продаю за ціну вартості комплектуючих... 1. Мотор 25Ват + редуктор 1/27 - 1 об/сек з нормальним крутним моментом - 100грн 2. Конденсатори 2 шт. - 50грн 3. Кнопка - 5 грн 4. Підшипник - 2 шт - 2х25грн 5. Метизи 45грн 6. Муфта 110, кришка 110-2шт, труба 110 - 85грн 7. Муфта з'єднання вала двигуна і осі барабана (трошки прийшлося болгаркою обрізати з одного боку) - 80грн Виготовлення конструкції мені коштів не вартувало (робив все сам з ОSB) Принцип роботи. 1. Ліва частина барабана з каналізаційної труби з муфтою та кришкою заклеєна. 2. Права кришка та підшипник - розкурчуються, щоб дістатися серединии. 3. Ліва частина шпильки М8 входить в муфту (я трошки з розміром пролетів, тому муфту нефеншуйно обрізав зліва болгаркою, але це несуттєво) та фіксується двома болтами на муфті... (пази під полти на шпильці не робив, вважаю трба зробити для кращої фіксації) 4. Встановлюються дві верхні частини, що утримують барабан, та фіксуються 4-ма болтами... Перетягувати не треба... На Фото5 вказані дві пари вертикальних ліній, це я позначив роз'ємні деталі, щоб не переплутати ліву (з парою ліній) і праву (з двома парами ліній) 5. Вставили вилку в розетку, увімкнули вимикач і поїхало.... Сам двигун трошки гуляє.... Не знаю чи вал двигуна зігнутий, чи то шпилька М8 крива трошки, тому зпереді кутник не фіксував - нехай люфтить.... Можна, доречі резинку прикрутити... Фа фото 4 червоною стрілкою вказав дротик на муфті.... Треба свердлом 1,5 пройтись і його ж туди загнати, або дріт 1,5мм для жорсткої фіксації.... За все 415 грн +1% на карту Приват. Виключно вартість комплектуючих. Відправлю НП за рахунок покупця по Україні. Цікавить обмін на гільзи .308win Geco, DAG, Lapua (40, 55, 25 відповідна кількість) Є 2 кіло горіхової меленої крихти....
Резерв прийнятий..... Відео - можна... Результат всі гільзи споряджені.... Я чистив іржаві гільзи абразивом з піскоструйки для експерименту - ну за 3 години зчищали все, навіть верхній шар латуні, вірніше латунь стала матовою.... Можливо всередині треба якісь ще ребра придумати 2 - 3..... Але в мене не вистачає часу на це зараз, трошки змінилися приорітети....... А от хтось доведе до розуму цей так званий тумблер....
Тема цікава. "оригінальні" по 100$ продають стріляю не так часто, купувати дорогу чистку не цікаво. трошки вдосконалити конструкцію і до 50$ бажаючі купити знайдуться. така конструкція мала б добре працювати з рідиною та металевими стержнями - пінами
Я знаю як вдосконалити, тим паче покупцеві на це вказував... Я теж думаю, що 50баксів була б чудова вартість, але за наявності по тій ціні редукторного двигуна з 60 обертами на хвилину... Якщо його немає - шкурка вичинки не вартує... Двигун - саме головне...
є такі цікаві 12вольтові https://ru.aliexpress.com/cp/dc-gear-motors-12v-online-shopping.html є на 220, модель "то-шо-треба" : https://ru.aliexpress.com/item/60KT...lt&btsid=423d12aa-cc69-4495-95e1-36f2d7559565 записуюся в чергу)