Рюкзак полевой 3-дневный LRPB-3D

Discussion in 'Рюкзаки, баули та сумки' started by aleksey_rezin, Jun 19, 2016.

1. Продавец aleksey_rezin

aleksey_rezin Schütze

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Це надзвичайно крута транспортна система від іменитого бренду Pig-Tac.
    Стан - по факту б.у., але реально як новий. Затертостей і слідів зношування немає.
    Це найдобротніша річ, яку я колись мав. Таке враження, що він розрахований слугувати вічно. Запас міцності у нього надзвичайний. Шви, карабіни, фастекси, блискавки... Кожен дріб'язок продуманий і зі стократним запасом міцності, щоб не підвести у найскладніших умовах. На жаль, змушений його продати.
    Це основний рюкзак на 30 літрів, додатковий підсумок-рюкзак на 10-12 літрів та три малих утилітарних підсумки, спільним об'ємом близько 10 літрів.
    Шикарний пояс, який можна зняти з рюкзака і разом з підсумками використовувати як окрему транспортну систему.
    Один єдиний косяк у мого рюкзака - з одного боку відпоролася підкладка органайзера у малому рюкзачку. Показав це на фото.

Я можу ще довго писати нахвалюючи цього монстра. Але це вже зробили до мене.
    Можете подивитись детальний огляд цього рюкзака http://goo.gl/ATN80b

Ціна 3950 грн

1. Рюкзак - Вооруженных сил Румынии. RUMÄN. RUCKSACK OLIV Рюкзак М55/80 (второго типа) эпохи холодной...
      1900 грн.
    2. Чердачная находка ! Состояние - ближе к носой , не пользованной ! Габаритные размеры = 25 х 18 х...
      200 грн.
    3. Зроблено фундаментально. Гарна товста якісна шкіра. Всередині замш. Наплічна шлея регулюється в двох...
      900 грн.
    4. 350 грн.
    5. Штурмовой ранец ННА. NVA STURMGEPÄCK M.TRAGEGESTELL. Состояние : новый,складской сохран. Оригинальны...
      700 грн.
  2. Akson

Akson Stabsgefreiter

Цена?

3. Продавец aleksey_rezin

aleksey_rezin Schütze

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже: