Вітаю! В цій темі я викладу кілька лотів російського спорядження, яке я зібрав під час виконання бойових завдань на курщині. Все спорядження в лотах було або кинуте власниками, або взято на складах, я нічого не брав з трупів. Все або нове, або в дуже гарному стані, очищене від пилу та бруду. Продаж лотів потрібен для оновлення/вдосконалення зброї/обладнання. В мене UAR-10M та АК-74 ... Збираю кошти через монобанку на бистроз'ємний моноблок для приціла на гвинтівку, бистроз'ємні глушники, магазини та інше ... Тому якщо вас щось цікавить, звертайтесь. Всі лоти знаходяться в Харківській області, відправлятимуть батьки, по моєму запиту.
Лот #1 Патрульний ранець з комплекту 6ш117 Виготовлений техінком, 2024 року В комплекті зимовий кавер з хб тканини Ціна 5000 грн
Лот #2 Розвантажувальний жилет Схожий на жилет з комплекту 6ш117, проте на ньому немає жодної бірки. Можливо це комерційна копія. Я зустрічав декілька таких жилетів, всі були нові не ношені, мають ізумрудний відтінок на відміну від стандартного болотного Матеріал інший ніж той, що використовується в стандартній оркській екіпіровці. Ціна 1500 грн (продано)
Лот #3 Підсумки на два магазина АК Підсумки як і лот #2 без бірок, з такого ж матеріала Ціна за 1 од. 350 грн (продано)
Лот #4 Несессер армії рф без наповнення Відсутнє дзеркальце, все інше без втрат Виготовлений з нейлона Ціна 900 грн (продано)
Лот #5 Аптечка первой помощи индивидуальная АППИ, вариант 7 (з наповненням) Оркська аптечка з розширеним наповненням Ціна 3000 грн (продано)
Лот #6 Аптечка первой помощи индивидуальная АППИ, (з наповненням) Оркська аптечка з базовим наповненням Ціна за 1 од. 800 грн (продано)
Лот #7 Аптечка первой помощи индивидуальная АППИ, вариант 7 (без наповнення) Підсумок без наповнення Ціна 800 грн (продано)
Лот #8 Аптечка первой помощи индивидуальная АППИ, (без наповнення) Підсумок без наповнення Ціна за 1 од. 500 грн (продано)
Лот #12 Спальний мішок з простирадлом, виробництво АО "Военторг" В комплекті простирадло, яке повинно встановлюватися на гудзики в середині мішка ... Проте в мішку гудзики відсутні ... Такі ото орочі технології Компресійний мішок для спальника має розрив, тому заклеєний скотчем Ціна 2000 грн