Потрібна допомога в нарізанні різьби 1/2"-28 в адаптері, оскільки мітчики замовили тільки сьогодні, а будуть вони лише за кілька тижнів. Якщо у вас є така можливість, готовий відправити по НП по Україні. Оплату роботи гарантую!!! Знахожусь в Києві.
Якщо жити з нарізання різьби то коштує воно значно дорожче. В порядку взаємодопомоги спробую допомогти. Матеріал та твердість деталі? Отвір під різьбу готовий?
Я знаю, що попередні адаптери повністю мені обходилися 130-150грн. Звідти і суджу, що нарізати лише одну різьбу буде коштувати не більше 50-70грн.
Матеріал нержавійка, яка саме затрудняюся сказати, оскільки вже робили із залишка металу. Зазвичай це 12Х18Н10Т.
Крутити деталь на ствол будете? Чи є вимога фіксованого положення відносно ствола в закрученому стані? Чи готовий отвір?
Фіксуваться на стволі не буде. адаптер сам по собі вже майже готовий, прохідний отвір під різьбу вже є, питання лише в ній.
наличие такого специфического метчика говорит о технической возможности... но за полтинник рука не подымется)) я думаю вы улыбнули многих тут)
Можливо й так)) Але я думаю, Ви також трішки переоцінюєте його)) Але все одно вдячний, що звернули увагу на мою тему))