У Вас є можливість просто передивитись, без Ваших непотрібних в цьому випадку коментарів? Не подобається, проходимо повз, без коментарів.
Моє повідомлення-відповідь видалили через, нібито, кривду. Тільки от не зпозуміло кого скривдила правда? Того, хто холуйствує перед боневтіками? Чи того, хто іншим затикає рот? А шкури, що зрадили і зраджують, хто з хробаків роблять велике цабе, бо не лохт, нікого не кривдять?
Тоді хай учасники форума не затикають рота іншим учасникам форума, що висловлюються щодо фільма, а проходять повз думку інших людей. Як і персонажі фільма. Хіба це не так має працювати?
Отже, вважаю доречним навести думку про фільм Тетяни Адамс: Посмотрела фильм Комарова "Рік", не весь, первую часть. И вот что я вам скажу, пан Цеголко и прочие: лохи вы печальные, простите уж за прямоту. Вам бы взять пример с пиарщиков Зеленского. Очень классно работают. Я не перестаю восхищаться. Как проёбать 20% территорий, слить ЗАЭС, отдать все азовское побережье и сухопутный в Крым, оставаясь при этом обожаемым в народе. В то время как Пороха до сих пор дерут за Дебальцево (159 загиблих, 118 полонених, 36 зниклих безвісті), то есть половина одной одной разбомбленной мариупольской четырёхподъездной девятиэтажки, еслишо. Дима молодец, тут вопросов нет, безупречная работа.
До Дебальцево был Иловайск во время которого танки красиво парадом в Киеве шли под бурные аплодисменты. Вот за что его упоминают больше. А по поводу выхода из Крыма к Херсону так да вопросы остались.
Відповідальність несе усе військово-політичне керівництво держави, а не одна людина. Нагадайте, будь ласка хто є Головнокомандувачем ЗСУ?
Жалко,що ніхто не зробив фільму,як не задовго до війни якимсь чудовим образом були знищені наші крупні війскові склади! А ні розслідування,а ні винних ! Ні єдиного вироку. Може велика зрада відтоді і почалася? Фільм подивився уривками. Сміливий ,що не кажіть Комаров. Цей фільм -ще одна крапля в історію нашої країни,та великої люті,щоб ніколи не забували про це наступні покоління.
Риба гніє з голови. З Оману. З просто перестати стріляти. З плясок (буквально) перед терористами. З персональних призначень посіпак. З "партії", де зрадників більше, ніж будь-де...