Фото зроблені мною особисто, в різний час різними по якості фотоприладами. Там де фото з морем - зроблені коллегами.
Я рахую, що наша Країна дуже гарна, має свій оригінальний колорит, і розвинену культуру. Є дуже багато цікавих місць і краєвидів, побатити які можливо тільки на нашій Українській землі.
Ну наконец то!!!) Хоть нашелся таки камрад,который выставил фото мирной жизни в стране!!!) Покопаюсь в своих архивах,и так же выставлю фотки в этой теме!!!) Камрад Jocercop,СПАСИБО за фотки!!!!!!!)
В Івано-Франківській області вирішили серйозно розвивати гастрономічний туризм. Для майбутніх гастрономічних подорожей були обрані Косівський, Коломийський, Тлумацький і Долинський райони, а також місто Яремче. Гастротури будуть розроблятися на базі виробників еко-продуктів. Наразі місцева влада займається пошуком фермерських господарств, які у співпраці з локальними туроператорами формуватимуть продукт (тур). Смачними візитівками Прикарпаття є фіточаї з високогірних трав, мед, домашні сири з козячого, овечого і коров'ячого молока, а також м'ясна продукція.
Всегда с большим удовольствием просматриваю фото. Просьба не грузить фото из нета. Зачем этот груз на форуме. Лучше свои, пусть не всегда удачные, но вдвое интереснее. ИМХО. С уважением.
У Харкові (парк Горького) відкрився дзеркальний лабіринт "Луксор". За словами Богдана Кишиніва, адміністратора атракціону, аналогів лабіринту світі немає: "Ми перші, хто створив подібний атракціон у таких масштабах і в такому виконанні. В ньому спеціальні дзеркала стоять під спеціальними кутами, що справляє враження перебування у паралельному вимірі". Блукання лабіринтом спроектували в розрахунку на дві категорії: екстремальний варіант (довжина лабіринту - приблизно 100 м, 14 доріжок) та для початківців. На фініші коротшої дистанції мандрівника чекає "Кімната да Вінчі" із класичними кривими дзеркалами.
Люблю українську природу, горячий борщ, холодну воду, i бабу товсту як колоду, i лiс, i поле, i ставок, i повну пазуху цицьок А ще я люблю булку з маком, вино, горiвку, пиво з раком, люблю дiтей, батькiв, сiм'ю, та i себе чуть-чуть люблю.
Доброго ранку! Кілька ваших фото збережу собі. На робочий стіл буде! Ну дуже гарні. І нагадують мені рідну Черкащину. Дякую, за гарний настрій!