Рідна школа - щоб її...

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Мурад аль-Шах, 25 кві 2014.

1. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Згадав випадок...
    Я завжди приходив у школу раніше, з вигідною ціллю - списати у когось домашнє завдання! Була у моєму классі дівка , звали її щиро по-українськи - Галя. Так от Галя зазвичай приходила у класс другою, звичайно з тієж ціллю що і я! Та мав я хронічну звичку її злякати коли вони прийде, то у шкаф залізу, то в загашник - гаркну - вона аж ссить, а ходила вона зазвичай на товстелезних каблуках - тобто її кроки я чув у пустому коридорі... Так і того разу - чую ломиться до класу - я за двері, приготувавсь - двері отчиняються - і я як навіщений пес який зачув тічку, вискакую як ніби на неї...
    Та не той був результат що хотілося - падають якісь журнали, потім очки на підлогу, та бачу що це явно не Галя а ціла завуч школи.. Вона доречі і наробила на підлогу - так що мити й не треба було до кінця дня!
    Закінчилось це тим, що вона взяла з мене слово нікому не казати,- бо мовляв екзамени х..у здасиш..
    Я стримав слово, тепер вже можу трішки поділитись, звісно без імен! Скажу тільки що це було в одному із сіл Вінниччини!

bodya, трамбиоли, velomas та 5 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Размеры в закрытом состоянии: 12.7 см х 8.89 см х 2.54 см Размеры в открытом состоянии: 25.4 см х 12...
      1350 грн.
    2. (в наявності 4 шт.)
      Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&us...
      75 грн.
    3. Все новое,балаклава,защитные очки и тактические перчатки…смотрите другие мои лоты ,,есть всегда новы...
      455 грн.
    4. (в наявності 20 шт.)
      Висувний тактичний брелок-ретрактор з карабіном – ваш надійний помічник у повсякденному житті! Забуд...
      100 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction/alex-fison.134997/ Подписывайтесь на...
      157 грн.
  3. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Камради, трішки відпочиньте! Розкажіть краще про рідну школу! Чудова тема для вечора п'ятниці!

4. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    То Ви ще той бешкетник;):D:D:D

Мурад аль-Шах подобається це.
  5. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Маю гріх! А, школу доречі ненавидів всім серцем.. Прищимляли там мою волю!:D

Поліщук подобається це.
  6. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.175
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    чудова тема це про цицьки!

Veter-59 подобається це.
  7. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Дивлячись чиї цицьки - бо витріщатись на цицьки Памели Андерсон остогидло, тим більше що вона стара як Полярна зірка.. То чиї оглянемо, га?

Поліщук подобається це.
  8. консерватор

Повідомлення:
    33.175
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    памела хоч і стара але охайна. але зара саша грей у моді

9. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    А я в школі вчився добре,не бешкетував(одним словом згаяв 11 прекрасних років:D),але теплих почуттів до школи якось теж не відчуваю,за 11 років після випускного ні разу до неї й не заходив,хоч в рідному селі буваю часто.А казала нам вчителька-"от як закінчите школу,то й через 10 чи 20 років вас кожного вересня буде тягнути до рідної школи і т.д...."Так я запевняю-все то маячня,приходить вересень-і думаєш якби скоріш картоплю викопати,а не мучишся дурною ностальгією:D

SAserg, ДеНик, SERGHLEO та 4 іншим подобається це.
  10. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Згоден! Мене взагалі мурахами обкидує коли згадую за ті "тюремні" стіни... Були тікали часто в 11-му классі, бо на буряки забирали, то ми у трьох з друзями крали качок біля ставка та тікали у ліс смажити,- звісно ж не на суху..))))

Veter-59 та Поліщук подобається це.
  11. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Загуглив, -то якась шльондра?! І цицьок в неї нема.. Хоча рильце симпатичне!

Veter-59, Поліщук та CFC подобається це.
  12. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.350
    Адреса:
    Karpatia
    Щось подібне як розповідь Вінтера, але із специфікою. 1983 рік останній клас восьмирічної школи (ну майже вже дорослі). Під кінець навчального року випускників через ремонти перевели навчатися в окреме приміщення за дві сотні метрів від основної школи. До самого класу треба проходити довгим темним коридором. Цим і користувалися хлопці - після кожної перерви перевіряючи однокласниць на наявність гарячо любимих Вождем цицьок ну і всього решту. При цій процедурі по черзі хтось залишався знадвору - на шухері. Того разу на шухері була моя черга, вже всіх перевірили - залишилась одна - із пишними цицями, хлопці поховалися в коридорі чекаючи на здобич. В той час я замітив, що замість однокласниці на урок спішив старикашка-історик.... ну і подумав, що йому в принципі не зашкодить. Чули б ви в який жахливий рев обєднався крик історика і однокласників, які зрозуміли, що у них в руках....

вырвиглаз, Reinhardt, slawuta5 та 7 іншим подобається це.
  13. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.623
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    я в школі не бешкетував - просто прогулював , тай всього ділов . В інституті теж саме , так було простіше здавати екзамени й заліки . Можу розповісти про гуртожиток студентський . От де було весело , а школа то все баловство .

Reinhardt, Мурад аль-Шах, Veter-59 та ще 1-му подобається це.
  14. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.350
    Адреса:
    Karpatia
    Гуртожиток то святе. Я особливо любив мишей - звичайних і летючих. Час від часу вони якимось чином попадали в косметички дівчат та і викладачок. Одна із них - бабштира двометрового росту, після того як у неї з косметички показалося морда малесенької мишки з такою проворністю вискочила на стіл.... та ще і спідницю підняла до самого... "некуда".

Мурад аль-Шах, Парторг та casio подобається це.
  15. консерватор

Повідомлення:
    33.175
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    так їй сподобалось чи як?

16. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.350
    Адреса:
    Karpatia
    Їй це кому - історику?

17. консерватор

Повідомлення:
    33.175
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    так то він був!?:eek:
    щось я не уважно прочитав:confused: чогось вирішив що то страшна історічка

ArtBorsuk подобається це.
  18. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    А мо Ви точно хотіли Галю того.Та ще не знали як випросить?

Мурад аль-Шах та ArtBorsuk подобається це.
  19. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Та ні! Галя то здоровенна дівка під 1.80 в 11 -му классі, не приваблювала вона мене у плані шпілі-вілі, не те були інші менш габаритні...

ArtBorsuk подобається це.
  20. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.611
    Адреса:
    Łódż, Polska
    А в мене була трішки інша історія. Кінець року, програму навчання закінчено. На останньому уроці української мови та літератури наша вчителька пропросила нас вмити вікна. Я розкручував рами і як дійшов до останнього вікна вирішив повернутися на початок класу йдучі по парапеті( четвертий поверх, але парапет широкий) коли я ввійшов з повротом вчителька осувалася на підлогу - серцевий приступ - швидка забрала до шпиталя.

Veter-59, трамбиоли, консерватор та 2 іншим подобається це.