Складний ніж Rick Hinderer XM-18 3.5" Auto Spearpoint CPM 20CV

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 19 кві 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Мій оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Хочу запропонувати ще один автомат від Хіндерера, а саме його флагманську модель XM-18.

Маємо класичний клинок форми spearpoint з гарною геометрією, не дивлячись на товщину обуху; цупку текстуру на титановому руків’ї; шайби в осьовому, а отже 0 люфтів; можливість налаштувати силу пружини на свій смак. Ніж відчувається монолітним та зручним.

Це вже 4-й автомат від Хіндерера, який потрапляє мені до рук, і мені здається, що це найкращий ніж у своїй категорії зараз на ринку.

Характеристики:
    --Загальна довжина: 208мм;
    --Довжина клинку: 89мм;
    --Товщина клинку: 4,2мм;
    --Обробка клинку: Stonewash;
    --Сталь: CPM 20CV;
    --Замок: Plunge Lock;
    --Матеріал руків’я: Titanium;
    --Кліпса: 1 позиційна;
    --Вага: 159г;
    --Країна-виробник: USA.

Моє відео:
    Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
    9.jpg
    Останнє редагування: 19 кві 2025
    palkan подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ніж арабський з Франціі. Люфт відсутній
      550 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Нож Шип Нож «Шип» в черном цвете - это компактный кинжальный нож, сочетающий надежность и функционал...
      299 грн.
    3. якісна нова універсальна точилка правка для ножів від Diamond Tapered, буде в нагоді кожному як в рю...
      150 грн.
    4. Марка сталі 3Cr13MoV. Сталевий. Піхви кордура. Матеріал рукояті Kraton Довжина клинка мм 102 Товщи...
      600 грн.
    5. (в наявності 7 шт.)
      Пропоную вашій увазі консервний ніж американського типу зручний та компактний виготовлено з нержавію...
      55 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ
    ПРОДАНО!

Статус теми:
Закрита.