Гарні речі!Та й фляга не те щоб рідкість,але й на кожному кроці не попадається.По клейму-завод Якова Хохрякова,м.Казань,якщо не помиляюся.На Вашій ,здається,є також полвітряні бульки в склі?У всіх фляг "Я.Х.",що я бачив,такі ж самі дефекти,здається мені що це,так сказати,візитівка виробника З повагою.
Хороша тара!Мені особливо сподобалась велика!А коли туди ще щось налити, то взагалі буде "заглядение"
Саме клеймо я й мав на увазі.Зустрічається значно рідше ніж звичайні,без клейм.А з клеймених РІАшних фляг це клеймо саме розповсюджене,ІМХО. Думаю,що моє припущення щодо взаємозв'язку виробника "Я.Х." та великої кількості пухирців у склі підтверджується.На звичайних флягах,по моїм спостереженням, пухирці зустрічаються не так часто і не в такій кількостіВибачте за невелике відхилення від теми,але скляні фляги є для мене об'єктом цікавості. З повагою
Це не язик-це пiсня..... Вельми файнi знахiдки -дуже полюбляю старовинне скло... Надхнення i наснаги Вам, хлопцi.. З повагою...
так то ж не за один раз - це, так би мовити, буде наш стратегічний запас ... на випадок ядерної війни ... для дезінфекції