Доброго дня. Цікавить скільки дана річ може коштувати. Було знайдено на чердаку, наскільки вмів - відчистив бо був майже весь в іржі, але все рівно гарно зберігся. Розбирав, всередині все майже в порядку (там було дуже багато мастила, тому все збереглося добре). Можна сказати що мабуть здеактивований часом оскільки був відламаний ударник там де по ньому вдаряє курок (це видно на останньому фото), також сам ударник клинить коли нажимати на спуск, мабуть це якось "лікується", але займатись таким не хочу. Найімовірніше це саморобна мєлкашка (перевіряв гільзою), я не спеціаліст, але таких револьверів ніде не випускали (перелопатив весь інет) хоча все рівно дивує номер який знаходиться майже на рукоятці. До речі барабан не витягується, екстракція відбувається вручну по одному, стволик гладкий, на жаль сфотографувати щось всередині складно. Якщо необхідно зроблю більше детальних фото. Ще цікаво чи вартує тут таке виставляти, та в якому розділі це взагалі можна робити ? Дякую.
Здравствуйте.Вероятно зекпром, а может быть и производство какой-нибудь кустарной фирмы, их было много в 20-30 годы в Польше,Чехословакии и т.д., но текстолитовые накладки больше указывают на первый вариант или переделку, по цене тут что-то сказать определённо трудно, моё мнение от 800 до 1000 гр. С ув.
Точно не зек пром,так как присутствует серийник, думаю таки маленькая фирма, либо какая-то организация радикальной направленности(всякие анархисты,пара фашисты и т.п.) тех лет (20-е 30-е), думаю цена 4000+
Приветствую. Померяйте калибр и неплохо было бы заглянуть внутрь под крышку - фото механизма многое прояснит.
Вещица интересная как по мне. Сам чуток занимался самоделками. Цена в 1000 - не смешите. Чтобы сделать такую вещь нужен не один десяток Человеко-часов , а ещё под подгонку. Я бы посмотрел на тех експертов , которые без образования, не знающие как делать такие вещи и хотят оценить данную вещь в 1000грн Ведь на фото видно - что барабан не конченая кустарщина а достаточно акуратно сделан. Ещё на фото проглядывается храповик что уже отличает от многих самоделок. Да и качество обработки хорошее. Да есть минусы но можно доработать. Думаю цена в 3000 будет оправдана. Ведь изделие в 1 екземпляре и полностью ручной работы без чертежей и тд.
Як що підходити до оцінки у чоловіко годинах, то цей єкземпляр буде безцінним! ...у музеї криміналістики того міста, де він випливе! Щодо ціни, то ніякої історичної, культурної, або іншої цінності предмет не має, окрім кримінальної, а тому ціна, з урахуванням чоловіко годин, на мою думку 1000-1200 грн.
Все ж таки руки дійшли сфотографувати у розібраному стані, підібрав найінформативніші фото для повної ясності предмету. На жаль камера ненайкраща, але я постарався висвітлити все по максимуму. Розібрати це не складно, але з іншої сторони, все рівно морока. Дуже сподобалася версія AlexKOA про походження номеру, чомусь ніяк над цим не замислювався. Якщо дійсно його ціна в межах 1000-3000 то мабуть дійсно не вартує продавати. Але навіть якщо би я все ж вирішив таке зробити - підкажіть в якому хоч це розділі виставляти ? (звісно що планую деактивувати все належним чином і т.д.) Чи не буде в мене бану на цьому форумі за таке ? Я просто не перший рік тому акаунтом дорожу як не як, і мені легше відмовитися від продажу, аніж просто так отримати бан. Дуже дякую всім за адекватну відповідь !