Доброго часу, попався мені ось такий нечастий знак, є бажання реставрувати, а саме: відновлення срібного покриття, вкриття емаллю, і напевно виготовлення та припайка закрутки. Раніше не стикався з такими питаннями, і не знаю до кого звернутись...
Доброго дня, вот есть тема,может Вам помогутhttps://reibert.info/threads/restavracija-znakov.604923/page-2#post-9707337 С ув.
Діло у тому що по каталогу даний знак коштує стільки, що я згоден на його реставрацію. Більше як в каталозі ніякої інформації про нього не знайшов. Не знайшов навіть проходів на фіолетовому.
Відновлювать повністю емаль на ньому, то вже не те. Краще гарно почистіть його і крайняк припаяйте закрутку.
Вопрос только в том, какой каталог Вы используете и реальны ли цены в нем для наших реалий. Или это московский или европейский каталог. Если конечно он не пойдет за бугор.
Нажаль, другого каталогу, крім того що видав дядько гугл, не знайшов. Так само як і активних аукціонів, чи архівних проходів.Гугл видає всього чотири фото таких знаків, одне з яких моє. Виставляв на оцінку в нас на форумі, і на віоліті, третій день тиша.
Для восстановления серебрения знак должен быть очищен до голого и чистого металла, в данном случае это копаный цветмет и после его очистки внешний вид знака вызовет у вас желание закопать его обратно!(((
Чесно кажучи я в реставрації такого типу знахідок повний нуль, тому й шукав людину, яка могла б проконсультувати. Врахую вашу пораду. Дякую