Всіх вітаю прошу підказати що робити з цими двома протигазами перший достатньо гарний форма ідеальна але трохи викривлень місце під хобіт можна його якось врятувати? Бо вже надоїло що він зовсім не тримаєця і чи можна проклеїти хобіт якимось герметиком ось болячке першого ось всі два зі сторони
Другий в нього все зовсім сумно одне око вирване я не зовсім розумію як вони тримаюця чи одне ціле з самою маскою чи їх тримають ось ці латунні вставки в ньому вона просто роскришена як вирівняти його форму? І чи можливо щось зробити з оком якось замінити цю залізячку чи ніяк? І є тріщинки купа мікро тріщин фото їх робити поки не бвду якщо не попрошуть і одна дуже значна велика від того що злежався але покищо вона не сквозна є варіанти як їх врятувати щоб не розійшлись далі? Щось зробити з цим тріщинами сподіваюсь мене зрозуміло якщо ні уточніть щось що не зрозуміли в мому запитанню за любу допомогу буду дуже вдячний всі зарання данке з повагою ось фото
Тут маємо справу з тим що отвір маски більший за раструб хобота і звичайно гума втратила еластичність. Ви можете посадити хобот на любий клей типа "88" "Момент" ....але там має бути закріплюючий хомут, де він ?