Доброго вечора , Шановне панство взявся сьогодні за свіжо придбаний наган , Трохи з ним начудив перший власник ну а я поспішив і продовжив його справу ,перший досвід як не як .... Отже що на разі маємо , Штифт курка зломано ( Но то я думаю фігна , вибю та заміню ) От з гвитами вже проблемка , як правильно з ними поступити ? Гвин скоби зломано , та гвинт пружиної дверці зпиляно шапку , як тепер їх позбутись ? Оську барабану минулий власник трохи шліфанув , та так що зара не виймеш її ...В цілому картина як не мене плачебна , но але надіюсь на вашу допомогу у вигляді порад щоб всетаки воскресити цього дідуся...)
Приветствую. Обломанные винты лучше высверлить, сверлом меньшего диаметра, сверлить лучше на сверлильном станке, что бы ровно получилось. Ось барабана выбейте со стороны УСМ. С ув.
А що з різьбою робити ? як її правельно буде потім нарізати ? Та з якої сторони від УСМ до неї добратись , щось я не догадуюсь(((
Вот фото. Со стороны курка. там маленькое отверстие под хвостовик оси барабана. Винты высверливаете по центру, сверлом меньшего диаметра, не задевая ниток резьбы, остатки винтаа после сверления могут выкрутиться. С ув.
Вечір добрий ! Ну не можна сказати що все вдалось ,але сьогодні теж багато встиг зробити , нажаль питяння з зломаним гвинтом ще відкрите , ніяк неможу до нього добратись , боюсь вбити придмет остаточно ....Можливо хтось підкаже яка там різьба , можливо буде простіше накрутити нову ....Поки виглядає все так , УСМ в керасині приймає вани_)
День добрий , Питання з зломаним гвинтом вже в минулому, наразі помаленько чищу деталі в електролізі та вороню в маслі . Сьогодні прийшли накладки (БУ ) та трохи так необхідних оригінальних гвинтів . Ось наразі виглядає все так ...
Доброго вечора панове , Ось так виглядає на разі , все працює , клацає )) Підкажіть які підійдуть холості набої під рідний барабан , з сучасних аналогів ? Треба потестувати )
Приветствую. По холостым вот тема.https://reibert.info/threads/gilza-...trel-i-xolostye-travmat.981088/#post-12023963 С ув.
Згідно з правилами форуму вам не потрібно писати просто одне слово дякую, красиво чи супер, вистачить відмітити в пості форумчанина який ви рахуєте корисним мені подобається. Так буде правельніше. Якщо вже надто сильно вам захотілося подякувати ,то до слова дякую додайте опис подальших дій з механізмом, чи на шкалт того. Друзі я розумію що творчу людину легко обідити але такі правила. (Відноситься до усіх). З повагою.