Всім салют! попалась мені колись у селі така от касочка, гнила, з кульовими і не тільки отворами, майже без вальцу. Але з історією, належала гонведу з 1 гірськострілецької бригади. Отож відложив її у довгий ящик, проте цього року таки взявся і доробив. Сильно ногами не бийте, клеймо пробував зробити сам, вальц теж нарощений, фарба 4бо, подарунок від 93 бригади) Підшоломник шкіряний, підкладка з вати.
Хорошая работа! Особенно понравился цвет и фактура красочной поверхности - очень натурально. Теперь о "промахах" - со шляпками кламеров нужно ещё поработать, пряжка подбородочника совсем не та, D-кольца подбородочного ремня имеют несколько иную форму и размер соответственно.
Дякую за критику. фарбу пощастило знайти рідкісний 4бо, при тому масляна, і сохне довго. а щодо кламерів, при установці посунулись ніжки, але конструкція як у венгрів, і латунні. з ремінцем ви мене здивували, бо його креслення і креслення D-кілець брав з юргену і тут з тем...
Доброго вечора! Як реставрували відсутній сегмент? Донор? Також цікавить питання "спроби відновлення клейма". З Повагою!
Натуральные кламера выглядят так что окрашенная шляпка смотрится монолитно, у вас же прямоугольный перегиб ножек на шляпке явно выпирает - так быть не должно. Насчёт D-колец - дайте фото их поближе, может я и ошибаюсь?
нажаль спочатку вони не випирали, але коли вставив підшоломник то порухались і вилізли, на колінці роблені, дали збій. фотіка норм під рукою немає, не можу сфотографуати, напишіть краще які на вашу думку мають бути кільця, я переміряю.
Тут с кламерами не все так просто! Там на шайбе есть проточка в которую "утопает" петля изгиба ножек кламера - и если этой проточки нет, то как бы вы не старались - кламера, увы будут выглядеть как на вашем фото. С кольцами посмотрю.
ну тоді якщо не знайду оригінальних у продажах, то буду якось ті свої переробляти. дякую за поради, ніколи не доводилось ще оригінальної фурнітури в руках тримати
і васм доброго! по сегменту: з міліметрової сталі уварював шматоку у нахльост, бо у стик дуже тонкий метал був. потім те все довго рівняв болгаркою, пелюстковим кругом, і вирівнював трішки шпаклівкою і де-не-де епоксидкою. щодо клейма - знайшов фото, співставив розміри, намалював на папері, набив руку. по клітинках найкраще, бо контролюєш всі розміри. те місце, де має бути клеймо, додатково грунтанув кілька разів, потім кілька шарів фарби, а по них шилом вицарапував буквочки, циферки, і герби, потім знову покраска того місця, і затирання наждачкою мілкою, постійно змочуючи водою..наче все