Реставрація двох м40 і одного м42.

Тема у розділі 'Реставрація знахідок', створена користувачем starik.off, 2 лют 2021.

1. starik.off

starik.off Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Доброго дня спільнотаВідреставрував на замовлення два м40 і один м42!!!Почну з м42,був пофарбований і коли я зняв фарбу,довго сміявся)))Таких латок я ще не бачив...заміли на нормальні латки,попросили зробити під сс,клейма були відсутні,колір рал 6006.Один м40 був пофарбований під медика,зняв все до металу,і виявилося що шолом майже повністю прогнив(((залив епоксидкою,попросили зробити люфтваффе,африканський корпус,нажаль клейма зїло,але я впевнений на всі 100%що завод Квіст,про це свідчать люверси,основний колір рал 7016.І переробив власну роботу)))Поверх декалей поліції наклеїв руни,і вийшов вікінг)))Всім гарного дня!

2. Цікаві лоти

1. Німецький знак “Поранення”. ПСВ.
      1800 грн.
    2. Німецький знак “Поранення”. Присутній мікроскопічний отвір, гадаю, що додатково кріпилася якась ембл...
      1200 грн.
    3. 800 грн.
    4. Распродаж коллекции ! Серебро ! Вес = 16 грамм . Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты !...
      5000 грн.
    5. стан на фото гадаю що толковому часовщіку не складе особливих складнощів довести до ладу
      6000 грн.
  3. starik.off

starik.off Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
  4. starik.off

starik.off Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
  5. peter lavrov

peter lavrov Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    64
    Повідомлення:
    374
    Адреса:
    г Барановка
    У мня сейчас каска с точно такой же хр...ю, только латка сверху. Вот думаю может тот же «мастер» варил?)))

bolevard та starik.off подобається це.
  6. starik.off

starik.off Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Вітаю.Це стара школа))))Машини так раніше підлатували,хоча ... І зараз таке спостерігаю)))