Доброго вечора спільнота.Відреставрував два м16 і один м18!!!Всі прибули до мене від різних людей.Один м16 62-го розміру,був майже в ідеальному стані,лише в задній частині куполу було три невеличкі дірки,було вварено дві латки,просили зробити вітражний камуфляж,основний колір рал 7009.Інший м16 66-го розміру,прогнив майже повністю купол,замінили донором з м42,і теж попросили зробити вітражний камуфляж,колір теж 7009.М18 Берндорф,реюз про що свідчить скоба з заду,тобто використовували під час другої світової війни,купол був прогнивший,залатали,майже повністю був відсутній вальц,зробили новий,спочатку пофарбував в гірчичний,а далі зробив перекрас.
Я використовував той самий колір що і на м37.Виставляв його тут теж,і тоді навпаки написали що колір схожий)Плюс,камера робить всі фото яскравішими...З повагою.
На фото видно реюз и м 37 были немного светлее , как мне кажется даже немного с желтоватым оттенком ))) . С уважением .
На другому фото з середини,колір такий як я робив.Та і фото при різному освітленні,дають різний відтінок.Я думаю ви і самі це розумієте.З повагою.