Лот1 Spyderco Endura 4 tactical Стан незначне б/у на тверду 4 по пятибальній. Із доробок-титанова кліпса з павучком Також всередині на коромислі зробив сходинку(на фото показав червоним кольором)щоб пружина не сповзала вперед.можна чуть пружинку подати вперед тоді буде як з заводу механіка. Тепер важко нажимати на замок але пальці в безпеці. Зі всіх ендур що я мав ,ця складає враження міцного ножа. Характеристики( з інтернету): Сталь: 9Cr14MoV Длина клинка: 9.3 см Длина ножа: 22.1 см Толщина обуха: 3 мм Материал рукояти: нейлон, усиленный стекловолокном Механизм фиксации: Back Lock Клипса: съемная, 4 позиции Вес ножа: 115 г Добре підійте тим хто часто ріже картон,стяжки,тверді матеріали. Ціна 400 гривень
Лот2 Китайський ніж Cold Steel.Не знаю чи у Колдів щось було схоже.Скоріш за все китайська народна творчість . Має скобу з металу для захисту від випадання ножа. Ніж повністю металевий на лайнер лоці з асістом. Лезо напівсерейтор.Ззаді є склобій.Також присутня кліпса середньої жорсткості. Стан дуже добрий Ціна 200 гривень
Лот3 Викидний ніж олдскульного типу. При натиску на верхню гарду вискакує лезо. Різучий гарний ніж на ввігнутих спусках. Новий,невикористовувався але на цій сталі є в поюзі ніж від цього ж виробника.Тому впевнений що сталька себе добре зарекомендує. ТТХ на фото Моя ціна 700 гривень (В магазині grand way на 500 грн дорожче)
Лот4 ПРОДАНА Нестаріюча класика Spyderco military Китайці зробили цю репліку дуже якісно. Одна єдина відмінність -підшипники замість шайб в осьовому Ніж як новий ,в гарному кольорі руківя ТТХ(взято з інтернету) Длина ножа: 240 мм. Длина клинка: 100 мм. Толщина клинка: 3.65 мм. Сталь: 9Cr18Mov Осьові підшипники: так Рукоять: G10 Вес ножа: 140 г. Механизм фиксации: LinerLock Страна производитель: Китай Ціна 600 гривень
Лот5 Spyderco Yojimbo 2 на стероїдах Китайці вирішили репліку відомого ножа збільшити до розмірів Мілі(див.фото) Ніж новий.Різучий (ввігнуті спуски). Але на жаль має невеличкий вертикальнийий люфт якщо тиснути на обух На притискання лезом до твердої поверхні люфту немає(клинок добре впирається в стопорну бонку). Характеристики: Сталь: 8Cr13MoV Довжина клинка: 9.9 см Довжина ножа: 23.5 см Товщина обуху: 3.5 мм Матеріал руків'я: G10 Механізм фіксації: Axis Lock Кліпса: знімна, одна позиція Вага ножа: 180 г Ціна 500 гривень
Лот7 Китайський ,,опінель,, Новий ніж не використовувавсч Ручка з полімеру ,,під дерево, Клинок завдовжки як на номері 8. Замок прокручується на 360°,тримає ,але є люфт .Китайці не заморочувались з точністю підгонки. Спуски ввігнуті від середини. Ціна 70 гривень
Лот8 Ніж на літо Cold Steel broken skull Стан мінімальне б/у Китайці постаралися і гарно скопіювали цей ніж.Тепер замість фарби ,яка облазить на лезі,вони фінішували стоунвошем. Мягкий хід замка ,латунні шайби. З доробок - чуть підігнув кінчик кліпси,щоб ніж міг легше ,,застрибувати ,,на кишеню. Є невеличкий вертикальний люфт .Замок держе добре -зацеп коромислом за клинок десь 5 мм. Характеристики: Сталь: D2 Довжина клинка: 10.1 см Довжина ножа: 23.3 см Товщина обуху: 3.15 мм Матеріал руків’я: G10 Механізм фіксації: Tri-Ad Lock Кліпса: знімна, двостороння Вага ножа: 106 г ЦІна 400 гривень
Лот9 Ще одна репліка Ontario RAT 1 Але на цей раз з невеличким апргейдом Нарізана різьба для положення кліпси TIP-UP.Та у осьовий посталенні латунні шайби замість фторопластових Підійде військовим як досить міцний та надійний ніж з руків'ям піксельного колору Ціна 500 гривень
Лот10 Монстр серед складних ножів Cold Steel Rajah II Cтан мінімального б/у На 4+по пятибальній Мінімальний вертикальний люфт.На роботу не впливає взагалі.Зацеп коромислом клина надійний і глибокий. Характеристики(взято з інтернету) Сталь клинка: 8Cr13MoV Длина ножа: 35.5 см Длина клинка: 15.5 см Толщина клинка: 4.8 мм Вес ножа: 345 г Механизм фиксации: Tri-Ad Lock Страна производитель: Китай В осьовому латунні шайби Ціна 650 гривень
Лот11 Ontario RAT1 з невеличкими доробками Ніж новий не використовувався -Кліпса переставлена в положення TIP UP -В осьовий поставлено латунні шайби - вплетено темлячок з чорного ,червоного паракору з бусиною. Характеристики: Сталь клинка: 8Cr13MoV Длина ножа: 35.5 см Длина клинка: 15.5 см Толщина клинка: 4.8 мм Вес ножа: 345 г Механизм фиксации: Tri-Ad Lock Страна производитель: Китай Ціна 550 гр
Лот12 Ніж Рептіліан. Нарахунок D2,маю сумніви,але китайці поставили непогану залізку. Ніж дуже зручно лягає в руку та фліпує, як з пушки ,завдяки підшипникам .Гарда працює як гачок Емерсона при діставанні з кишені.Кліпса завдяки своїй формі дає змогу посадити ніж на любу кишеню без проблем!Люфти відсутні. Новий ТТХ Клинок 11.1см Загальна довжина 25 см Товщина клина-3.7мм Товщина рукояті 16мм Ширина клинка 2.1см Рукоять g10,латунь Сталь на клинку D2 Ціна 1300 гривень в чохлі Ціна 1150 гривень сам ніж без упаковки
Лот13 Репліка легендарного ножа Cold Steel Recon1 Tanto Китайці виконали його фактично бездоганно Ввігнуті спуски,непогана сталь, Я його трохи доробив Поставиа титанову кліпсу глубокої посадки та вплів паракордовий темлячок з бусиною. Ніж полочник.З колекції. Стан нового ТТХ(взято з інтернету) Матеріал руків'я G10 Марка сталі D2 Твердість HRC 57-59 Фініш клинка DLC(?) Тип замка Tri-Ad Lock Вага 155 гр Колір Green Товщина обуху 3.6 мм Довжина клинка 99 мм Загальна довжина 235 мм Ціна 1300 гривень
Лот14 репліка Тілайта 6 Сігнатур Зараз в наявності тільки оливкового кольору! Характеристики: Сталь: 9Cr18MoV Довжина клинка: 14.8 см Довжина ножа: 32.9 см Товщина обуху: 3.8 мм Матеріал руків’я: G10 Механізм фіксації: Liner Lock Кліпса: знімна, 1 позиція Вага ножа: 213 г ЦІна 950гривень
Лот15 Ніж Spyderco Resilience Lightweight C142 Тільки з чорним руків'ям в наявності на сьогодні Характеристики: Сталь: 8Cr13MoV Довжина клинка: 10.7 см Довжина ножа: 24 см Товщина обуху: 3 мм Матеріал руків’я: нейлон Механізм фіксації: Liner Lock Кліпса: знімна, чотири позиції Вага ножа: 135 г ЦІна 850 гривень