Продам репліку сокири. Кована, мною. Тип В по Петерсону. Вага голови біля 500 г. Насаджується через руків'я, ніяких клинців. Руків'я обпалений граб, покритий льняною олією. Довжина 56 см. Гартована, гострена Віддаю за 1000 грн Поїде новою поштою, можна наложеним.
Сокира аналогічна, більш вдала по формі ніж попередня. Вага голови 360г Гартована, гострена. Руків'я з граба, обпалене, покрите льняною олією. Промоціна 1200 грн. На замовлення і далі ціна буде від 1500 грн.
Слов'яно-балт. Вага голови 420 г. Ручка граб, оброблений льняною олією, загальна довжина 58 см. Ціна 1500 грн
Продана. Є свіжий слов'яно-балт, вага голови 230 г, ручка 58 см, ясен. Тіло з стЗ, лезо вварене зі сталі у7. Загартовано, зведено біля 2 мм, можу загострити. Ціна 1200 грн.
Ціна сокири 1000 грн. Гроші підуть на допомогу дитині. https://reibert.info/threads/pomosch-rebenku.1203818/ Будете мати хорошу річ та зробите добре діло.
Вітаю, товариство! Вашій увазі непогана реконструкція сокири. Умовно тип 3 по Кірпічнікову. Тіло викувано з ст3. Бокова наварка леза з У8. Вага голови 415 г. Ширина леза 55мм. Руків'я з граба 55-60 см. Чохол на лезо з берези. Дерево обпалене та просякнуте льняною олією. На обуху виліз "артефакт", на функціонал не впливає. Ціна всього 2000 грн.