Репліка багнета для Mauser Kar98k - відлита з справжнього багнета, так що всі елементи такі самі, є навіть клейма. Для використання в якості "холодної зброї" на РЕС-акціях, або на реконструкції, щоб не носити при собі речі, обмежені до носіння нашими законами. Матеріал - пластик, гнучкий і міцний, такий як використовують для полі-міліційних кийків. Стає на вашу каркушу (сам не перевіряв, нема кріса вдома, але має ставати за специфікаціями) і влазить до піхв. Продається тільки сам багнет, без піхв. Хвото: Ось я вставив багнет у справжні піхви, це перероблені норвегами під Гаранд, але в середині вони такі самі Ціна: 70уо Кількість дуже обмежена. Перевага покупцям у Києві.
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Один в резерв,б-ласка!Написав Вам у особисті повідомлення.
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Хочу додати, що камради перевірили - нормально стає на каркушу. Ще декілька штук є у наявності.
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Становиться ,но чтоб до конца стал ,надо доработать напильником. Но это мелочи по сравнению с самим девайсом
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Штука не плохая, но цена... Тогр уместен?
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Жаль не хрена не понял, а то б купил бы
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Перевод: Реплика штіка для Mauser Kar98k - отлита по форме оригінального штіка, так что все єлементі такие же саміе, есть даже клейма. Материал - пластик, гибкий и прочній, такой как в полицейских дубинках. Становится на кар. Влазит в ножні. "Шо не ясно?" (с) Подя Но продается пока только по Украине, просто тяжело связіваться с переводом денег и международной посілкой.
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Причём, становится на кар без всякого напильника! Сидит на кронштейне крепко, чтобы снять нужно приложить усилие.
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Скажите пожалуйста что-пластик?Ведь лезвие-металл насколько я понимаю?
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Друже Ku$to, ти уважно читав всі попередні повідомлення? Це пластикова репліка
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Читав та не зрозумiв бо я дурень Спасибi
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Нагадаю - іще декілька штук залишилося. Зі мною можна домовлятися в приватних повідомленнях
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Возьму сразу.Напиши номер телефона.Позвоню.
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Еще остался хоть один? Плиз резерв.
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Беру!!!! Напиши номер телефона,позвоню договоримся
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Уважаемый Chill может вы научитесь делать и ножны,буду первым в приобретении комплекта.А то как то постоянно его носить пристегнутым на маузере или в кармане . . .
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС А в мене орігінал з піхвами є Ось глянте
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС А в ответ .....................ТИШИНА!!!!!!!!!!!!!
Ответ: Репліка багнета для Mauser 98k (Seitengewehr 98k) - для РЕС Я йому дзвонив. Немає у нього більше!