Подскажите, пожалуйста, в Киеве кто-то сможет восстановить клинок на Онтарио RAT? Фото прилагается... Спасибо заранее!
У Київі є багато хлопців з руками, які зможуть зробити. Зайдіть на кізлярівський форум кнайфклаб. Там Вам допоможуть. На мою думку, пошкодження велике. Під час його усунення ніж дуже багато втратить у функціоналі. Можливо, краще придбати новий ніж, чи замовити новий клинок, якщо цей ніж Вам дорогий як пам'ять.
Звичайно, замовляти новий клин, навіть з простої сталі, буде не дешево. Але, як я і писав вище, можливо людині дорогий цей ніж, як пам'ять про когось, чи про щось. Свого часу серйозно задумувався над придбанням для свого "Пацюка" кастомних накладок, які коштували в 1,5-2 рази більше, ніж сам ніж.)))
Какая связь между ремонтом клинка и элементами тюнинга?? По вашей логике, для ножа с дешёвыми накладками ремонт клинка тоже будет дешевле??
Щось я не зрозумів Вашої логіки. Поясню свою. Цей ніж не є дорогим. Але, ремонт будь-якого ножа це не дешева справа. Привів для ПРИКЛАДУ своє бажання кастомізувати ніж, майже такий самий, як ніж Вашого друга. На мою думку, наведення цього прикладу повинно було довести, що БУДЬ-ЯКИЙ ремонт чи кастомізація (покращення), є дорогою справою.
Не сталкивался и не планирую сталкиваться с кастомизацией, однако много раз видел примеры работ по восстановлению клинка. Уже получил стоимость ремонта данного экземпляра. Вполне приемлемо.
Я так розумію, під "востановить" малось на увазі, - переточити просто? Чи ще і переспустити? Якщо тільки переточка, то вийде зовсім інший ніж, з зовсім другим різом і профілем..