Любі друзі, підкажіть будь ласка, хто які засоби використовує для чищення гільз в ультразвуковій ванні? я раніше використовував лимонну кислоту і СІФ (SIF). Зовні гільзи блищали чулово, але вчора помітив що частина гільз залишилась в середині дуже брудними... Хто що використовує і головне - чи стають гільзи ЧИСТИМИ з середини?
який оцет? звичайний, виноградний, яблучний? точно все відмиває в середині гільзиб перевіряли? Ви чимось попреедньо (перед миттям) чистите в середині гільзи?
Я использую лимонную кислоту, затем в чистой воде промывка на 5мин и 50ват. Вони стають такими нібито тільки з конвеєру
так, звичайно і в середені теж. розчін приблизно третина стакану "лімонкі" решта вода, два цикла по 10хв не змінюючи розчину. обовьязково випустіть з гільз повітря, якшо в гільзах буде повітря вони в середені не відмиються. З пов.
Вода+лимонная кислота+средство для мытья унитазов, типа *Туалетный утёнок*. в кастрюлю, и на медленном огне прокипятить минут 5-10. И блестят как с конвеера . Рецептов много.
щось любі друзі я маю сумніви що у вас гільзи чисті в середині... я теж користуюсь лимонною кислотою і СІФ (засобом для видалення бруду) але часто у мене вони брудні в середині... може ви не перевіряли що там у вас в середині робиться?
Провіряли, може ви якось не так їх миїте? Завантажую в вану в один ряд, якшо в два то всередені брудні, після двох циків по 10хв осмотр з середени, якшо брудні то ще цикл, мию на 50ватах. не маю такого пристрою щоб вам гільзи з середени сфоткать. Забув запитати, а які гільзи ви миєте? Як що другої світової то не знаю, я такі не мив, може не відмиються.