Доброго дня чи вечора !!!Ну рішив показати чим я страдаю вже 3 роки ,Кожне літо щоб нестрадати фігньой ми з школьніками робимо такі реконструкції, (я в формі пагранца ,збираю амуніцію на справжні рекони так що вмене форма більш підходяща )фото які бачите це пробували знімати фільм ,в живу нас трохи більше реконструкторів ,Бої реконструйовуєм УПА проти РККА ,Форма гавно сам знаю але скажіть що думаєте по цьому поводу ,Також купляєм амуніцію СА та інше якщо вкого щось непотрібне підсумки ,пілотки ,ремені тощо.... приймем в дар або купемо !!
переймайте https://reibert.info/threads/super-...j-anturazhnyj-rekon-na-planete-zemlja.480346/ атак головне ідея., полицаїв нехватає, без них ніяк. так шо вливайте в ряди діда Свирида.
якщо ви займаєтесь цим з дітьми,що видно по фото, то поки що для них великої різниці немає в яку форму вони вдягнені.їм головне відчути себе при ділі,солдатом. і коли з десятку зацікавиться хоч один-це буде дуже добре і буде стимулом для пошуків форми відповідного періоду. а поки дітлахам цікаво-то вони й шкоду не роблять і дурнею якоюсь не займаються,що вже добре. реконструкцією це назвати поки що важко,назвіть якось по іншому," тактичною грою" наприклад. але майже всі з такого починали.тільки більшість бажає того не згадувати бо мега-тру-реконструктор зараз.
Увидел фото и решил, что показано формирование нашей части год назад :rоfl: Сейчас всё хорошо. Есть, чем бить. И есть, в чём служить. Слава и почёт волонтёрам и благодарным гражданам (всех национальностей)! Р.S. А вообще, внеклассная/внешкольная работа - это жирный плюс в карму руководителя. Но я бы сместил акценты. Все фошысты 3 Рейха либо в земле, либо на пенсии. Они не опасны, Сейчас нужно бороться с иным "отребьем человечества".
А что, в стране больше не осталось 16-летних энтузиастов? Опыт приходит с годами. А вот умение организовать, обучить и нести ответственность за других дано не каждому.
Набирайтесь ЗНАНИЙ и ТЕРПЕНИЯ! Учитесь, благо есть у кого и чему! А "лыбиться" и критиковать всегда найдётся множество доброжелателей. Удачи!
Дякую!!Знаня то таке ...Основного я їх вчу ,Для початку форму більш меньш треба мати !!Зара внас проблема з підсумками та формою якщо хтось має КУПЕМО або приймем в дар
Хех, прогрес... Наприклад, в мої дитячі роки, ми з друзями гралися у "войнушкі" хто-в-чому. За зброю часто були власноруч аби-як вистругані з дерева пістолети/автомати, а замість гранат - гнилі яблука. Рідко в кого була іграшкова зброя з пластику. А тут, ого-го! І форма, і підсумки, і кобури, і зброя наче справжня, та ще й фільмують! Молодці!
Это как в детстве все собираются играть в войну,но никто не хочет быть за немцев,и воюют красные против красных
Все приходи со временем.Будет и опыт и форма, знания, кроме одного. Это то что Вы должны делать самостоятельно и постояно за вас это никто не сделает раз вы начали такое дело. Прививать любовь у малышей к своей родной Украине, своему краю и чем раньше тем лучше. Удачи.
Враховуючи Ваш вік , то Ви не погано підійшли до справи.В мене в Вашому віці і такої форми не було.Прийде час будуть гроші, форма та інше головне бажання не розгубити. Краще хай хлопці в тактичну гру пограють, чим пиво чи інше будуть пити.
вот не нервничайте.как Вы написали-так я и скопировал.я вроде не стебался,а нормально спросил. и если я собираю вещи по ГДР- то я так и пишу. а не меняю буквы местами чтоб кто-то догадывался что вы имеете ввиу под загадочной аббревиатурой. ваше сообщение ниже.внимательно читаем и для приличия извиняемся...