Доброго времени суток камради, такой вопрос возможен ли перед трофейного оружия под схп и законно ли ето если да то как его регистрировать ?
Спочатку пробити зброю по номеру,чи не світиться як Наш. Далі режим "напілінг" та "свердліліннг",- потім це все барахло коли згідно чинного зроблено,несеться в ДНДЕКЦ,але радив би там обрости хоч невеликим звязком!
І ще.,дивіться бо зараз мусорки понаписують в лічку,- " та ти шо,не неси,не ріж,не сверли і фсьо такоє..,я так куплю,кіко хоч?" І т.п.і т.д а потім пісні через віконечко,- "голубі лєтять над нашєй зоной" Уважні будьте!)
Взагалі зброя це монополія держави. І переробка її під ммг і схп також. Тому не радив би взагалі цим займатися і лізти в державну монополію. Є пісня на всі часи як раз в тему. Вдруг патруль облава заштормило море До свиданья пава я вернусь вскоре І як результат Где же ты Маруся с кем теперь гуляешь? Одного целуешь а меня кусаешь! На правах ІМХО.
Я видел закон нужно нарастить ствол штифты и все в етом духе сделать и отнести в МВС то примут там же ?
Там же і прімут)) Будь які подальші полюції з цим предметом без пробивки номера можуть обійтися значно дорожче, ніж перепродаж майбутнього СХП. Якщо ж він дійсно виявиться трофейним, то немає проблем з його реєстрацією до кінця воєнного стану без будь яких змін в конструкції виробу. Принаймні в Харківській області це працює
В период военных действий НДЭКЦ не регистрирует СХП Так что,нести некуда.Или сразу с вещами..... Насверлите отверстий , вставьте туда штифты и заварите. Положите подальше. До конца войны