Продам RedGold Датчики можливо на вибір dd280,тайгер 24х32,dd200. Будь ласка не треба писати зайвих повідомлень.Для замовлення приладу звертайтесь в особисті повідомлення. Питання що не стосуються купівлі теж в особисті, або тему обговорення приладу https://reibert.info/threads/redgold-obsuzhdenie.1030376/page-12. Призначення: Пошук металевих предметів у грунті. Пошук монет, прикрас, реліквій. Живлення: 12в(Влаштоване 3х18650) Аудіовихід: 3,5 мм Робоча частота: 8 и 18.0 кГц Датчик на вибір Режими пошуку: с 1 або 2 тонами Технологія: VLF TR Дискримінація: послідовна Трешхолд (пороговий тон): є, регульований Баланс грунту:ручний . Індикатор заряду батареї: е (світлодіод)при роздяді до 10.5в Заряд акумулятора можливий любою зарядкою з micro usb Чутливість: регульована Гучність: регульована Передня панель пластик. Чутливість на 5 коп СССР по повітрю з датчиком: D200 - ≈32см DD240х250 - ≈34-35см DD240x320 - ≈36-37см DD280 - ≈37-39см Гарантія 12міс(не розповсюджується на мех.пошкодження). Оплата на карту або наложеним. Пересилка Новою поштою. Ціна: -Комплект на штанзі 5500грн
При заміні аккумуляторів, один з трьох був поставлений неправильно і після підключення зарядки нагрівся переполюсований акум, плата і сплавились до купи дроти, які підключені до цього акума. Дроти я роз'єднав, акум поставив як треба, підключив зарядку. Загорівся червоний світлодіод на блоці акумів, світився години півтори, аж поки не загорівся синій світлодіод. Тобто, як я розумію, акуми зарядились. Після цього під'єднав блок акумів до блоку керування ( мізків ), але при вмиканні блока керування нічого не відбувається. Прилад не вмикається. Що б Ви мені порадили? Ремонтувати старий блок, чи бридбати новий? Доречі, чи є Вас у продажу аккумуляторний блок і, якщо є, то скільки коштує?