Добрый день. Вот навезли такого металла, он имеет какую то ценность, или нет? Фото пока общие, если будут нужны уточняющие, то я предоставлю. Спасибо.
Всё имеет какую то ценность."Бучер" в районе 50 €,"чех"(если это он)я думаю не меньше.Но это по Германии.
Камерад ниписал,если нужны доп.фото он их предоставит. Вы можете что -то сказать по этим фото,если нет проходим мимо без ду.....их реплик.
http://reibert.info/forum/showthread.php?t=146674 І на щот дурацких реплік! Ви самі чому людині не відгукнулись на щот цін? Не вже так тяжко дотриматись елементарних правил Форума.
Шановний, чого Ви так розхвилювались, фото достатньо якісні, але згоден малоінформативні. Але завважте, що їх, (фото), вистачило для оцінки, про що свідчать відгуки на моє прохання. А на "ЩОТ"- чи то пак -рахунок "дурацких рєплік" не беріть близько до серця. "SLAVA 2008" - мені в лічку відписався, чи він мав звітувати? Ви, з рештою, могли би також своє побажання, чи зауваження написати в "приват".Чи у цього демарша інші цілі? Я ні з ким сваритися і ворогувати не хочу. Якщо потрібно завтра додам фото, я про це вже зауважував. Так що прошу заспокоїтись.