Складний ніж Раритетні колекційні балісонги Benchmade / Pacific Cutlery (model 30, 35, 68 Balisong)

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем AIR SWAT, 4 тра 2025.

1. Продавец AIR SWAT

AIR SWAT Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    286
    Адреса:
    Місто-герой Харків
    Пропоную до вашої уваги раритетні колекційні балісонги Benchmade / Pacific Cutlery (model 30, 35, 68).

Benchmade model 30 Balisong9500 грн.
    Стандартне виконання, полірований клинок, руків’я сатин, видимі піни. Ідеальний стан, ніяких нюансів. Довжина клинка 88 мм, загальна довжина 192 мм, вага 139 гр.

Benchmade model 35 Balisong9800 грн.
    Люкс виконання, полірований клинок, руків’я сатин, приховані піни, фаски на великих отворах руків’я. Чудовий стан, незначні сліди використання (зберігання). Довжина клинка 84 мм, загальна довжина 187 мм, вага 136 гр.

Pacific Cutlery model 68 Balisong10600 грн.
    До-бенчмейдівська модель, випущена Pacific Cutlery Company в 1986 – 1987 роках. Модель 68 – сама перша серійна, яку було випущено компанією Bali-Song (існувала з 1979 по 1983 рік), знакова модель, з якої почалась історія сучасних ножів-метеликів. Люкс виконання, полірований клинок, поліроване руків’я, приховані піни, фаски на великих отворах руків’я. Чудовий стан, незначні сліди використання (зберігання). Довжина клинка 87 мм, загальна довжина 190 мм, вага 134 гр.

Ножі мають клинки профіля «Weehawk» з американської високовуглецевої нержавійки 425М (можливо 440С), руків’я цільні з литої нержавійки 17-4РН. Всі три моделі дуже рідко зустрічається, та мають значну колекційну цінність.

Додатково запропоную до будь-якого з ножів стоковий чохол Bali-Song під 3-дюймові моделі (купувався окремо) - 850 грн.

Огляди на YouTube-каналі VadimSWAT.
    Всі питання - в особисті повідомлення або на вайбер (097) 217-97-03, Вадим.
    Особисто в Харкові, доставка НП по Україні за рахунок покупця.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg

Назарій Самолюк подобається це.