Запропонували на обмін саму ранню кобуру до ПМ. Ідеальний стан як на більш ніж шістедесятирічний вік, м'яка шкіра, значно товстіша за сучасні, бордово-коричневий колір (для порівняння кольору на першому фото представлена пізня). Дефектів жодних. Цікавить ціна плюс-мінус. Буду вдячний за кожну думку. Дякую за увагу до теми.
Не думаю що у Вас такі будуть, та ще й в кількості 10шт. Два дні шукав по всіх можливих сайтах, жодної схожої в продажу не знайшов. Був би вдячний за фото.
Дякую, то пізні, як на першому фото в даній темі. Перша і головна відмінність - це колір. В ранніх він був бордовий, або ж темно-вишневий.
67 рік то пізні? А ваша 76-х рання? Цікаво Перші два фото пізніші Другі п Ранішні. Ваша з заклепкою ше пізніша.
Що за маячня з Вашого боку ? Де Ви побачили взагалі якусь заклепку на моїх фото ? Якщо є заклепки, а не має клепки то не лізьте в чужі теми із своїм флудом.
Имели ввиду вот эту заклепку на ваших фото,ей приклепан тренчик для удобства извлечения пистолета. Обычная кобура,просто другого завода изготовления,по этому и кожа другая. Ничего в ней эксклюзивного нет. С уважением
Мої вітання.За колір не скажу а ось що Ваша кобура виготовлена з одного відрізку шкіри і такі кобури зустрічаються набагато рідше ніж ті що з пришивним клапаном.
Якщо не бачите в продажу це не дорівнює, що вони ексклюзив і є тільки у вас. В моєї якщо не помиляюсь 67рік і не став би писати нічого до опису крім "рання". Без тієї самої лінії з ниток щоб не було зайвих питань. Ганьбитися словом "ексклюзивна" не став би. Як і сенсу віддавати її за 200 гривень мало хто бачить.
В мене її нема. Запропонували, як і писав на початку теми. І хотів би знати вартість, а не "про заклепки і прошивки". Кобура дійсно рання і рідка. Не пізніше 1955р. Жаль, що спеціалістів у розділах оцінки і визначення предметів залишилися буквально одиниці.
У вас всі кобури ранні і рідкісні. Всіх хто не сходиться з вашою, починається дискусія ні про що. Рах нема єкспертів то нашо писати?
Вчіть питання. Тоді можете про щось дискутувати. Ви експерт зі стажем. https://reibert.info/threads/protirka-pm.1370971/
По факту, дві людини із старожилів форуму мені відповіли хоч щось. Доступно і спокійно, як і належить порядній людині. Прикро що форум заполонили вискочки-дилетанти. Дякую Басмачу за толерантнісь, Бакаю за те, що він трохи "в темі". Не бачу резону далі щось обговорювати, нема з ким. Тема для мене не актуальна.
https://reibert.info/threads/kobura-na-pm.834015/#post-11154488 Тема хоть и старая, но вполне даёт себе представление о цене "цельного куска кожи".
Якщо я не помиляюсь, то самі "ранні" кобури на ПМ йшли з напівкільцями. І шкіряна бордова кобура ПМ з напівкільцями - то справжній колекційний екземпляр. А тут... Просто звичайна рання кобура, десь на кінець 50 років, а то й пізніше.