а чим ризикували кацапи? ну максимум могли збити ракету... і то засцяли...у війну з кацапами ніхто вв'язуватись не буде...максимум постачання нам зброї, навчання наших воїнів...
НАТО це і нафіг не треба. Тому не звертають уваги як і я на п'яного сусіда. Люди живуть і розвиваються.
Ну тут ще і ризик що збити ракета може нанести руйнування, загибель людей ніж якщо вона просто пролетить над територією...
Я вам так скажу ,розповідала людина що живе у Європі досить довго. Є стара Європа вони себе мають заперший сорт І молода Європа сорт трошки другий . Так що усе ото фігня ната ВОЗ ООН Папа з Риму . Приклад Угорщина .чого орбан чудить бо економіка в дупі. 200 тисяч втекли на заробітки . От і зосталося шарфіки одягати . До речі я вже писав що найбільші претензії в нього до Румунії Трансільванія . Ната не буде через страни молодої Європи щось робити це вже ясно . Хоча у Румунії стоять амери 101Авіадесанта . Як вони там звуться орли чі індіан хед . Проігнорили . Кароче усе ясно .
Це могла бути, так би мовити, пробна куля. Пдри мають багато калібрів у Середземному морі, яки Туреччина не пускає до Чорного. Можливо мацають тему запуску звідти. А можливо це "високоточність та кривина землі"
"Висока точність" ракети "сирі" швидкі але максимально не точні що змогли те зліпили . Зараз атака 30 шахедів телега канал радар наш написали Кацапи завод начебто зробили самі будуть клепати герань . Треба вже таки на дев'ятому році війни чі самім щось робити . Шилка може їх збивати .. Чі є в нас шилки чі усе продали ..не знаю. А з ракетами дуже показово .. Європа фсьо ..ната фактично теж . А ракети якщо вони масово почнуть запускати через європку ну не знаю.. Чі буде знову глибока збоченість чі будуть мукать . У одного Ердогана є яйця залетів літак збив до біса щей кацапів порізали . Так то турки вони можуть . А європейці тільки балачки балакать . Он їздив же на якийсь їхній сходняк зі Шмиглєм . Що орбана перекосило .
Воно то так але ж ракета вона дурна залетить і бахне . Імпотенція. Запорізька АЕС ..ну приїхало шмагате полазило ..а кацапи звідти не підуть будуть сидіти до останнього . Це важіль тиску .здох той васільєв що казав : зарвем на атдадим .. Сьогодні в них 155 дивізія морпехів відхватила під Угледаром бо на твіттері цілий день відео звідти ..як все горить . Осталися ракети і дрони . Логіка війни .
як на мене, це "перевІрка на вошивість" НАТО і Колективного Заходу. "Пробний шАр" - ДВІ (КАЦАПСЬКІ) ракети, що впАли у Польщі 15 листопада...
No Action Talk Only - це на сьогодні і є NATO. Спочатку Польща, тепер Румунія. Реакція дивна: все ОК, нічого не було. Про Молдову не кажу, бо вона не є членом блоку, але підтвердила факт порушення свого повітряного простору ракетами параші. У мене виникає думка, що після того, як совок накрився мідним тазом, ця організація є номінальною і тримається лише тому, що цього бажають у США.
Їх уже стільки раз перевіряли що усе ясно .запад просто здувся Ситуація з АЄС ..шмагате каже: ідіть кацапя мі ні пайдём і сидять Усі перевірки провалено .
Ага,старий фільм про Одесу де один персонаж каже : мінє ето надо ?! У цій фразі усе НАТО . Американці розуміють що кацапня не полізе на них .пуйло ж не зазіхає на Аляску там ракети не літають Стара Європа і молода Європа Ситуація з фіннами що сказали : ми в нату вступаємо ! Чули кацапня? На російсько-фінськома кордоні стояло два дивізіони искандерів 8 машин. Стояли вони день стояли другий вже фінни в НАТО Знялися кацапи з місця зі своїми іскадерами тай поїхали геть..за горизонт Також нещодавно у море окіян вийшло корито "одмирал гаршков" з цирконами надзвукові ракети типу кенжалів Реклама роздула це як величезну перемогу .. Ну полазив той "горшков" тай приплив до берега свого. Він лізе туде де може. Усі бандити ,шахраї хороші психологи вони не нападають на будь кого а тільки на певну категорію. Як більшість хижаків шукає здобич собі по зубах. Щоб сжерти здобич а не втратити зуби .
Фактично не діють більша частина так званих міжнародних інститутів Ната ООН ВОЗ ну ВОЗ то тупо заробляти великі гроші маючі гендель на людськими страхами перед хворобами. Вакцини мільярди прибутків . ООН згнило також як і ОБСЄ .
Не заперечую. Згадати наприклад Лігу Націй. Створена безпосередньо після WW1, з метою недопущення подібного у майбутньому, але WW2 прийшла швиденько і довела, що все це фігня. Після війни, тихенько самоліквідувалась, тіпа нічого і не було, а шо такоє? Ось тому я і кажу, що NATO сьогодні та ж сама фігня і тримається лише на бажанні американців. Європа (що стара, що нова, мабуть окрім Британії) не є дієздатною в плані консолідації і створення так би мовити єдиного фронту. Русня не дурна, лізти у Європу зараз. Але це зараз...
І я взагалі не впевнений, що 5 саття буде реалізована (принаймі усіма учасниками блоку, так це точно) у разі реального шухєра.
Це точно стара европка уже усе . Програли дві світових війни . Молода ,мадьяри реально малахольні,вони хочуть Трансільванію у економіці там дупа.тому вони дуріють і граються у шовінізм. Польща Чехія на нашому боці. Румунія не знаю . Скандінави неясно . Я теж так думаю тоді Євросовок просто розвалиться . Бо кому потрібен союз який нікого не може захистити. З іншої сторони американці після Афганістану вирішили усе пусть ідёт как ідёт ... Дуже обережно ведуть себе . З іншого боку кацапи ж не зазіхають на інтереси амерів . Вони знають довжину свого геополітичного ланцюжка як собака що бігає біля будки. Тож старий Запад охопила сплячка. От якщо ракета впаде на Паріжь чі Відень тоді може вони щось там озаботяться ..
НАТО схаває будь що, і не допустить ескалації. Пріоритет в тому, що б Українська армія знищила як найбільше орків.