Радянська зброя в Афганській війні - друга книга нашого видавництва

Тема у розділі 'Проекти користувачів сайту REIBERT.info', створена користувачем Чапайтис, 10 тра 2024.

1. Чапайтис

Чапайтис Leutnant

Повідомлення:
    1.927
    Адреса:
    Украина, Одесса
    Доброго дня
    Моє видавницвто випускає другу книгу, цього разу - досить велику за об'ємом (біля 500 сторінок) і дуже велику по формату (28*28 см)
    3 (3).jpg

Книга присв'ячена радянській стрілецькій зброї 70-80их років, які потрапила в Афганістан. Будуть показані як звичайні зразки по типу автоматів та кулементів Калашникова, так і рідкі одиниці, як АПБ, РПКС-74 та інші. Книга видається англійською мовою.

Передзамовлення на книжку булі зібрані за допомогою платформи Кікстартер. Ось посилання на компанію. В майбутньому книжки будуть продаватись напряму з мого сайту. Як і в попередній раз, для України - спеціальна ціна.
    combine_images (17).jpg
    Як завжди - радий буду допомогти будь кому з питанням створення, виробництва та просування книжок. Наше видавництво спеціалізується на мілітарних тематиках, проте, в роботі зараз є і книжка про зовсім інше, хоч і пов'язана з коллекціонуванням.

valerka, duke6kirill та Alex Richter подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Чудова книга-каталог поліцейської холодної зброї Німеччини. Книги нові, дуже інформативні, мають зр...
      5000 грн.
    2. Е. Я. Шейнина Энциклопедия символов АСТ 2006 р. 592 ст. , обкладинка: т розмір: 145х215 мм. Эт...
      450 грн.
    3. Історія українського війська (1917—1995). Упорядник Я.Дашкевич Сторінок: 840 Обкладинка: тверда Ф...
      347 грн.
    4. Книга - нова. Рік видання - 2016р. Перше видання. Перший том “On the Eastern Front” книги Майкл...
      3400 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Исключительно интересная и познавательная книга для саперов и начинающих. Большая и толстая. С огром...
      950 грн.
  3. Чапайтис

Чапайтис Leutnant

Повідомлення:
    1.927
    Адреса:
    Украина, Одесса
    Друга книга нашого видавництва тепер існує в паперовому вигляді IMG_5212.jpeg

Images:

IMG_5218.jpeg
    IMG_5219.jpeg
    IMG_5220.jpeg
    IMG_5221.jpeg
    IMG_5222.jpeg
    valerka та duke6kirill подобається це.