приветствую камрад отроду ни в одном из вариантов этой модели нет такого количества зла а продавать ее можно хоть за миллион -это ваше право с ув
То ші придумав. А на сайтах там взагалі 20. Тут головне не прорахуватись й 30 грам з запасом дати. Доречі біржа 6300. Ніяких мінімальних 7к немає)
Я відкрив курс НБУ - 6995 грн. за грам. Банкі - 7000-7300 купівля,9000+ продаж. Біржи-шміржи, то для бариг) А ми чесні продавани)))
Як я зрозумів, ви вже не одну таку пустили на афінаж. То поділіться з камрадами корисною інформацією по середньому виходу Au, Ag та Pt зі 143іх.
совершенно верно - багульников как у вас точно больше двух десятков по итогу в среднем в 1 шт содержится до 4 гр рыжего в самой жирной что разбирал грамм 5 мах серебра до 30 гр паладюхи- грамма полтора и то от вариации т е год выпуска и какой завод хотите верьте хотите -нет ваше право будь ваши слова истиной я точно бы был олигархом а так увы а справочник особенно по военке очень большой заманчивый мираж - удачной продажи- так что как то так с ув
Там з паладієм до 700$ на данний момент часу. Пізніше може більше стати, може менше залежно від курсу якби їх можна було купувати як йшли на аукціоні, а потім розчинити на 150%+ яб вже все своє хоббі розчинив в кислоті певно з квартирою.
камрад совершенно верно 700 это мах а реально 600 долл железно плюс геморой на ауке продавалась за штуку больше полугода и увы как рарик для коллекции - возможно и купят а на аффинаж- увы но хозяин -барин тем более трофей - еще раз удачной продажи с ув
Знайдіть де куплять золото по 7 спочатку, дайте мені контакт буду перепродавати й навіть вам проценти дам! Перечитайте повідомлення вище. До 4 це значить менше 4. Менше 4 це 3.9(наприклад), а не 4.5 Потім передивіться відео, перерахуйте в гривню, будете здивовані! А якщо ви подивитесь відео про аффінаж й порахуєте з чого що витікає ще прийдете вибачення писати.
Ще хочу додати що бажання купувати за 600 навіть не маю, тому не хвилюйтесь я вам її купити не пропоную за ту ціну) Вдалого продажу
Я продаю не баригам, а як рарік) Бо ви їх всі винищіли) А моя остання) Із Могікан)))))) Тому і ціну можу взагалі вигадувать від балди!))))
Так ви ж продавали як золото спочатку. Ціна ваше право) Вдалого продажу, обов'язково знайдеться колекціонер котрому вона за ті гроші знадобиться, а можливо навіть дорожче! З пов
Прив'язка до вмісту золота - то обґрунтування ціни. Хочь якесь. Бо в продажу їх все одно майже немає, та і неохота віддавать її вам за дешево на знищення... Тож почекаю радіолюбітеля) Я нікуди не поспішаю)
Забавно, продаєте єкземпляр радіостанції на металлолом для аффінажу. Даже радиолюбителям непропонуєте, а бариги інші. PS нелюбви афінажників
Я пропоную всім) Але ж афінажнікі таке караулять і в день і в ночі) Тому вони одразу й набіжали першими