Бьіло сложно, но я асилил.. Остался невьіяснен вопрос - румуньі, которьіе телефон забрали, почему не забрали калаш, патроньі и поломанную рацьію?
Чуть не вс-ся. Нагадало голос когось із Дзідзьової команди, схоже дуже і так же ж придурковато. Якщо не прикол, то його комісувати треба, нах. Мамі чортзнашо наліпив додик.
Не правда,говір 100% Чернівецький ,села біля Дністра ,я туди на рибалку їжджу ,цей говір я впізнаю з закритими очима.
Як варіант взяв в когось телефон , а в ньому був запис всіх дзвінків. Бойова Судячи зі слів матері в того чувака такі приколи постійно - це тобі не мене з ліжка на х... посилати... Сокиряни
Я був на такій заставі. І чесно я був шокований,обідрані ,не миті один магазин на двох. Сральник - постамент з дощок,дзюрка і з двох боків на коликах целофанова плівка. я довго не міг повірити що таке може бути....
Після такого мамчин синочок і почав на певне нити,бо я сам не знаю що б робив якби побув місяць в таких умовах
У мене кум служив на молдавській, то слухав його наче анекдот, а не з життя, але то було задовго до війни і інших подій такого плану
Я був того року. Там ще був один чоловік,з Канади,фоткав то все ,так він був взагалі в ступорі,потім нам розказував ,що в його місті,наша діаспора що тижня в церкві здає гроші-допомогу нашій армії,суми казав нормальні. Казав що буде показувати ті фото і наших вояк(погранців) ,і куди ідуть ті гроші йому дуже цікаво.
Как бы не прискорбно это звучало но таких процентов 30. Помню в 11 году был на первых стрельбах призывников..это было печально
Сокиряни кордон з Молдовою, а цей - у Селятині на кордоні з Румунією. Отправлено с моего MI 5 через Tapatalk
Тренуюся із хлопцем з академії прикордонників(Хмельницький),пару місяців назад розпитував за це "шоу довгоносиків" товариш казав ,що це не постанова,прізвища і т.д. справжні ...питаю як-же він дзвонив,телефон відібрали - то це чудо дзвонило із чергової частини,відповідно і розмова записана. Всім причасним і самому солісту видано великі "нагороди" і "подяки"
Правильно,але сам він видно десь з Сокирянького району або по близу бо щось там мукає про Сокиряни. і я кажу що говір той пізнаю,а я як раз туди і їжджу на рибалку.