Доброго. Подскажите пожалуйста , примерно за сколько можно продать? Чердак перерыли , нашли только это. Низ магазина - бакелит.
Привітався,вітаю з такою знахікою,оцінка в іншому розділі https://reibert.info/forums/antik-price/ та для більш адекватної ціни додайте фото всих клейм які присутні.
Чудова знахідка,але за відсутнім верхом варто ще три рази перерити те горище,бо то того вартує...Хай щастить!
Радий,що додаткові пошуки дали результат і можна за Вас порадіти. Якщо можливо, поділіться історією знахідки,камрадам буде цікаво.
Дякую. Нажаль знайшов не я. Зі слів везунчика - ничка рівня "Енштейн" - Перед носом - швидкий доступ - знайти не реально. З особливостей герметичний сосуд , воскова свічка всередені.
Я правидьно зрозумів, що предмет був заплавлений у віск, тоб-то залитий воском? Будь ласка, розкажіть подробиці. Цеж більш цікаво ніж фото пістолета, тут фото сотні, а цікавих оригінальних описів знахідки , одиниці. Який сосуд, як захований...? І т.д.?
Це ж не секрет. Це чисто технічна інформація щоб розуміти де і в якому стані краще зберігається зброя, а "копачам" знати, де її шукати.
Може Ви не зрозуміли. Цікавить не ДЕ, а ЯК. Тоб-то технологія консервації. Наприклад, на форумі було залізо обмазане салідолом і лежало на горищі і згнило, а був наган, який лежав в болоті, в відкритому цинку догори ногами (диркою вниз) і чудово зберігся. І т.д.
- що прочитав - те й зрозумів. Те що взнав - написав "герметична емність , воскова свічка" - чи це випалений свічкою кисень , чи речі залиті воском - мені невідомо... А у Вас є фото - того заліза обмазаного солідолом ? Колись ссилку бачив , знайти не можу.
І не знайдете, тому що там назви тем на зразок "знахідка" , "мосінка", "от таке знайшов" і т.д. Тобто, наші комради так називають теми , що фіг поймеш про що. А таких випадків з солідолом було багато. Що пам'ятаю. Солідол з часом висихає і розтріскується, пластами сколюється. І фото були. Це можно і в інтернеті загуглити.