Вітаю панове!Продам таку річ,магазин не травить,використовував пару раз,по пляшках пострілляти. Все функціонує,хороша річ. Брав на форумі в камрада,фото ті,які Він колись зробив,тему теж додам. Приємна річ, 1:1 до оригіналу, хоч на страйк,хоч в колаж. Ціна питання 1300 грн. Адекватний торг в ЛС. Тема: https://reibert.info/threads/prodam-we-p08-chrome-short-gbb-bu.680306/
Пріорітетним вважається резерв в темі. Про резерв в особистому листуванні не було повідомлено,тож теоретично пістоль має бути за мною. Остаточне слово за продавцем, але якось негарно вийшло, вам не здається?
Як на мене,по нормальному розподіляти резерви по мірі їх поступання,хоч через приват,хоч через тему. Doctor-vich попросив резерв у неділю,тому його резерв я вважаю пріоритетним (щоб не виникало сумнівів з приводу жадності і так далі, з ним ми домовилися про суму меншу ніж 900 грн). З повагою до учасників даної теми.
Гаразд, приймаю ваше рішення. Doctor-vsch якщо надумаєте продавати (а як показало життя - ця річ довго ні в кого не затримується) можете одразу звертатися до мене. Цей пістоль вдруге тікає від мене. В третє хай вже потрапить до мене. На цей пістоль ще на заводі написали моє ім'я невидимими чорнилами!
А я ещё раньше нашёл эту тему и этот пистоль. Просто думал что продавцу срочно нужны деньги и он согласен отдать его очень недорого(в жизни всякое бывает). Как бы у меня первый приоритет на заявку о покупке. Готов дать 900 гр.
Можно и аукцион провести. Это на рассмотрение продавца. По последней заявленной цене, 900 гр. готов дать.