Вітаю камрадів Ось попав такий комплект,клейм немає Порився в неті,кобура шкіра,ніби Португалія 1942-1944 рв Стан досить непоганий,лише на кармані для екстра магазину внизу шкіра протерта,але маг,я думаю,не випаде(немає можливості перевірити) Не впевнений на рахунок ,,желєзяк,,чи теж Португалія,чи Німеччина? Може хтось з знавців ще підкине інфи,а також приблизну вартість? Дякую всім за обговорення!
Все по ПМВ или раньше, кобура думаю реальнее старт со 100 поддержат сколько реально сложно сказать, ключ от 30-50 у.е клейма надо смотреть шомпол от 20-30 старт
Дякую,камрад,порадували Ви впевнені,що це ще Перша світова? І получається,що такий комплект від 150 уо?
Доброго здоров'я, за період до 41-го, по ціні від 150 уе за комплект, дешевше сам ні давав би, стан гарний. З Повагою.
По атрибутации периода я бы подождал пару камрадов которые скажут утвердительно их мнение практически точно скажет к какому роду стране и периоду относится кобура а вот ключ смотрте клейма! Думаю камрады andy1972 и star64 тут напишут это мнение и считал бы авторитетным
Это очень грубо) до 18 думаю поточнее!. материал застёжки клёпки наличие карманов под отвёртку и шомпол, крой, цвет, все говорит что это возможно страны союзники или какой-то род войск или гражданский вариант
Схоже було у мисливців . Шукати треба клейма, так важко сказати точний періуд, зробив скріншот схожого. З Повагою.
Дякую камрадам за ,,дєльні совєти,,але клейм ніде не бачу,ані на шкірі,ані на металі,крім подряпин,які уважно обдивився під лупу-нічого
Нашёл такую же на вражеском ресурсе:https://antikvariat.ru/mmg/4024/87643/#.XwVvlvkza9I пишут что: "кобура стандартная для конца 1940-х - начала 1950-х годов"
Дякую всім камрадам за адекватну оцінку! Тепер хоча б знаю більш-менш ціну предмету,напевно буду продавати,бо поставити в кобуру і так немає що
Поставити можна і чікуню з огірком соленим, но то таке буде на аукціоні залиште ссилочку будьласка. За 5000 грн не куплю, но хочь подивлюся і думаю багатьом буде цікаво прослідкувати . З Повагою.
Похожа на Испанию. Очень удивлён,что эту кобуру позиционируют как немецкую... Я бы более склонился бы к Шведскому происхождению... Болгарские модели были сшиты по иному...
Это не Швейцария . не было у них в таком оформлении .да и клейма Швейцария на свои вещи всегда ставила.
Толку мало от этой Цены в Украине ))) это сколько хотят там написано . а не за сколько продано . А ремешок в комплекте у Вас тоже есть ?
Часи скрутні, погоджуюся, але я б не заявляв це настількі впевнено)))) Насправді що стосується кобур на Р08 – все як раз навпаки – на орігінальну вермахт, традіційно в Україні ціна навіть вище за забугорну. І доречі – подовгу вони не лежать, (просто пройдиться по продажам). І це "гола шкіра"... а тут ще й орігінальний ключ з шомполом, яки самі по собі досить рідкісні гості і тому коштують непоганенько так... Так що – майже подарунок)) це моя думка)