Складний ніж Quietcarry Waypoint Large Vanax Anchor Grey

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 24 бер 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    APC_3569.jpeg

Хочу запропонувати ніж, який мене, напевне, найбільше вразив після TRM Atom в категоріі джентельменських EDC ножів - Waypoint Large від американського бренду нової генерації Quietcarry. Які ж визначні характеристики роблять його таким вдалим? Їх насправді багато - тонкий і вузький загальний профіль, довгий тонкий клинок із уввігнутими спусками, абсолютно нержавіюча сталь - Vanax Superclean, титанові плашки, лайнер лок, дротяна кліпса глибокої посадки.

Це вже другий екземляр ножа, який мені попадає до рук і на обох просто ідеально налаштований дітент і осьовий гвинт для drop shut закриття і впевненого фліпу! При цьому Waypoint має в осьовому фосфор бронзові шайби.

Загалом я вважаю цю модель однією з найкращих для повсякденного носіння в місті і задач міста!

Довжина: 216 мм
    Клинок: 94 мм
    Руків'я: 122 мм
    Обух: 2.25 мм
    Вага: 96 грам

Виробник: Тайвань

Ніж у стані нового

Ціна: 365$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_3570.jpeg APC_3571.jpeg APC_3572.jpeg APC_3573.jpeg APC_3574.jpeg APC_3575.jpeg APC_3576.jpeg APC_3577.jpeg APC_3578.jpeg APC_3579.jpeg

Sadeast22 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Нож Extrema Ratio MK 2.1 это рестайлинговая модель ножа Mark 2 - одного из самых распространенных но...
      349 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Тактичний ніж КІММЕРІЄЦЬ – це ніж, що нагадує про наших далеких кочових предків, які ще 3000 років т...
      179 грн.
    3. Ніж міцний виробництва Франціі ручної роботи Без люфту. Товщина обуху 5 мм.
      450 грн.
    4. Ніж виробництва Франціі з руків'ям з рогу Товщина обуху 2,5 мм Люфту нема
      390 грн.
    5. Нож оригинальный ТМ Laguiole France Нож крепкий.Люфта и шата лезвия нет.
      350 грн.
  3. Sadeast22

Sadeast22 Oberschütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    The city of Lion
    Хочу купити цей ножик , я теж зі Львова, чи можливо зустрітись в центрі чи де вам буде зручно? Я напишу вам номер телефону в директ.

4. Sadeast22

Sadeast22 Oberschütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    The city of Lion
  5. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv