Складний ніж Quiet Carry The Nine Titanium&Fat Carbon CPM MagnaCut

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 4 тра 2025 у 12:47.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    271
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Про бренд Quiet Carry я дізнався майже на початку свого знайомства з ножами. Мій інтерес до виробника залишається й досі, зокрема через те, що вони суттєво збільшили кількість моделей. Їхня головна спеціалізація – це ножі для морського використання, але є і повсякденна серія. Один такий фолдер, а саме The Nine, як і хочу запропонувати.

Маємо середні габарити; гарну вагу; високі майже прямі спуски, а отже різатиме він дуже добре; тактильно приємну текстуру на половині руків’ї, а також вставку з Fat Carbon; кліпсу глибокої посадки. Загалом ніж зроблено якісно і нарікань у мене нема.

На мою думку, це чудовий повсякденний ніж, виконаний з якісних матеріалів. На жаль, сам бренд у нас не сильно популярний, але можливо, це ще зміниться =)

П.С: Бренд ніколи не зізнавався, на якому саме заводі робить ножі, але подейкують, що це завод Spyderco.

Характеристики:
    • Загальна довжина: 191мм;
    • Довжина клинку: 83мм;
    • Товщина клинку: 3мм;
    • Обробка клинку: Stonewash;
    • Сталь: CPM Magnacut;
    • Замок: Frame Lock;
    • Матеріал руків’я: Titanium w/ Carbon Inlays;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 116г;
    • Країна-виробник: Taiwan.
    ЦІНА: 385$