Пушкін та фітнес

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем OttoSk, 14 бер 2013.

1. OttoSk

OttoSk Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    58
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    99
    Повідомлення:
    3.804
    Адреса:
    UA
    Шановні камради!...
    Сьогодні з ранку рушаючи по своїх справах підняв голову та побачив нєчто...
    Спочатку остовпів, а потім реготав голосно та потягнувся за мобільником, щоб сфоткать...
    До чого може дійти людський маразм мозку, щоб вже Олександра Сергійовича Пушкіна робити качком для реклами? Жодної політики! Я розумію любов нашого регіону до усього братнього, але уявіть собі Лєрмонтова, який рекламує сухий дезодорант?...
    Коли люди будуть думати головою, а ні дупою?! Куди дивляться наші "реальні пацани" та що у них на плечах? Я просто у шоці! Мені соромно за діючих можновладців!
    Може у кого є у Ваших місцях подібне? Будь ласка, викладайте тільки кумедні фото без політики та національних образ..
    :D

Images:

Ф1623.jpg
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 20 шт.)
      Нові тактичні кросівки. Матеріал - натуральна шкіра. Вставки - міцна 3D сітка. В середині - високояк...
      1750 грн.
    2. Salomon X Ultra 4 - це нова модель одного з найпопулярніших туристичних черевиків в асортименті Salo...
      4200 грн.
    3. Кросівки Merrell Intercept. Розміри 39-50. Можливий ОБМІН НА ПРЕДМЕТИ МЕДИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ( ТУР...
      4200 грн.
    4. Кросівки чоловічі Grisport Hybrid оригінал, натуральний нубук, водонепроникні, система повітрообміну...
      3200 грн.
    5. Кеди шкіряні оригінал Converse
      380 грн.
  3. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    Ну вообще-то Пушкин занимался боксом и выписывал книги по боксу из Англии.
    Вот на счет Лермонтова не в курсе,связан ли он с парфюмерией.

TruckDriver подобається це.