Вітаю шановні форумчани!Вирішив створити дану тему так як доволі часто трапляються цікаві речі які не соромно показати!Працюю я тільки 3й місяць але надіюсь що і надалі "пертиме"))Приємного перегляду.З повагою Сьогодні принесли такого красеня.
Декілька днів назад людина привезла пів мішка і сказала в залізо,коли розбирав мішок прикурив)))Щоб не бути багатослівним зроблю фото.Хочу відразу сказати,що все що Ви тут побачите дійсно прийнято/куплено мною в людей,жодної постанови чи підкидання.З повагою
Ось те від чого я "прикурив",спочатку я думав що він з латуні,коли сів розглядати то очі повилазили)))875 голова вправо.
Все що Ви бачите на фото було в мішку + щипчики металеві ссср баночки від кави в гарному колекційному стані і трошки латуні із срібними контактами.Тяжко в це повірити але факт.Приносять багато чого,купую самий різний мотлох(не тільки метал приймаю),буду виставляти сюди все що тоаплятиметься(крім чермету),надіюсь Вам сподобається.З повагою
Вітаю всіх хто читає!Продовження історії з потсигаром...Як ви читали працюю я на прийомці металів,поряд біля мене прийомка макулатури.Думаю піду запитаю чи той клієнт здавав їм щось і чуйка не підвела,каже:Було,альбом демьельський...Порившись трохи в бегах я його знайшов.Знайшов вчасно,через 15хв приїхала фура забирати макулатуру.
В нас немає настільки серйозних ломбардів,він казав ще труби привезе з воріт на метал,тоді й запитаю в нього про кортик ВМС та може ще щось залишилося бо я так розумію пам'ять їм не потрібна.Можливо просто люди купили будинок і вивозять все...