Приветствую камрады. Копанул крыльевой вариант пулемёта ШКАС. Подержал в керосине, почистил щёткой и задумываюсь над тем что бы его продать. Состояние нерабочее, ММГ временем. Поскольку не я, не кто то из моих друзей не разу не выкапывал такой предмет, интересует: его востребованность и примерная стоимость в гривнах, в таком состоянии. А так же, стоит ли его разбирать перед продажей? С уважением ...
Вітаю. У нього ММГ не часом, а тим, що не вистачає купи деталей. Розбирати перед продажем не треба, бо це не дуже просто, але можливо спробувати, адже це безкоштовно )) Щодо ціни, то у такому стані оцінив би у 5000 +-, як що був би повний комплет, то дорожче, як би ще і стан, типа "чердак", то під 1000 долярів, бо кількість вироблених ШКАСів всього 150 000 штук Всім здоров"я, мира та злагоди
Вероятность того что там живой капсюль небольшая. Греть его я не собираюсь . Пули повынимаю а порох высыплю.
Доброго всем.Тот что в "дудке" остался вынуть будет не так просто,нужно "хирургическое" вмешательство..
Ні в коїм разі цого не потрібно робити. "Хірургічне" втручання передбачае руйнування предмету, а також втрату вартості. Або розирайте, або залишіть покупцеві
Там кожух ротора вже зруйнований,а зоставити подарунок покупцю якось не гоже,хз кому він попаде...З пов.