навіть не пробуйте. вже програли. можете зняти шапку перед попередником ;-) а взагалі, краще не сперечатися, якщо не в темі...
Можливо я спробую, корона дійсно пруська, в порівнянні з британською нічого схожого, так що,кашкет (шапку),або інший головний убір,треба знімати не перед попередником ,а перед наступником під ніком graf-g14. Найдіть будь ласка схожість гудзика ТС з британською http://www.knopfsammler.de/main_index.html
як на мене, нічого проблемного в тому, щоб визнавати свої помилки. разом з тим, вартує мати скріншот з пруським гудзиком.
Або я чогось не розумію або хтось. На скріні чітко написано "marine navy UK" що в переводі "морський флот об'єднаного королівства. З повагою.
Дивимся уважно на КОРОНУ,у господаря теми ,корона пруська,а британська корона (якою ви її назвали) відрізняється від предмету ТС.
Що це? Продивився всі чотири сторінки і такого гудзика як у ТС не побачив. Ви знущаєтесь,чи що? Покажіть мені будь ласка гудзик з короною як у господаря теми,де б він був названий британським?