Шановні користувачі даного ресурсу допоможіть оприділити гудзик, і по можливості зорієнтуватися по ціні. Я припускаю що це Перша світова, Австро-Угорщина. Щось пов'язане зі зв'язком (телеграфом) чи з електро підрозділами. Підкажіть хто що знае. Наперед дякую!
Дякую за відповіді! Так виходить пуга має відношення до Голандії, чи Бельгії, а не до Австро-Угорщини? Ніде не можу знайти щось подібне. Вірніше подібне є, але такого ж, ні одного зображення. Викидав на форум Віоліті, два рази, там взагалі ніхто і слова не сказав. Хочу продати, але ж потрібно дізнатись його історію!
У поляків "prima kwaliteit" проскакує http://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/7005 Такі блискавки. крім рем.тел. стражі рі, на німецьких зр. 1918 р. трамвайних гудзиках, але там колесо посередці.
Спробуйте на аукционі виставити, інтерес буде, то й діло піде. Все таки мені здається, не частий гість. Сам цікавлюсь гудзиками, такої ще не має. Так що візьму участь в аукционі))).
Продаватиму 100% але трохи згодом, може ще хтось щось скаже. Дякую усім що долучились до обговорення!!!