Уважаемый камерад Skifus ! Прошу Вашего великодушного прощения, за мою неуместную шутку в Вашей теме! Я больше не буду!
Шляхетно !!! Не сором вибачитися, сором залишитися хамидлом, свинею ... Я замітив, що те що у Європі вважається хамством, у нас вважається "крутизною" ... ...
Ну,раз такая пьянка... Дня прощения у нас нет,так что извините и меня,если был груб и кого-то обидел... ТСу-респект)
Прошу прощения у всех,кого постил(и кого ещё нет)в темах:"Высказывания форумчан" и "Наглость-второе счастье..."
иЗ ДУЭЛЬНОГО ОРУЖИЯУ МЕНЯ В АРСЕНАЛЕ ТОЛЬКО КАМИННАЯ КОЧЕРЁЖКА И МЕТЁЛКА! БОЛЬШЕ НЕТУ НИЧЕГО! И НЕ НАДО! ТАК ПРОЩЕ! С УВ!
Приєднаюся до теми прощення бо можу щось сказати не подумавши , без злого умислу але так вже виходить . Тож пробачте камради кого зобидив - не навмисне я
Вчинок ТС, є вчинком справжнього чоловіка, який навіть публічно не побоявся попросити вибачення. Когось незаслужено образити, це не є подвиг, а от попросити (щиро, від серця) вибачення, це вже є гідний вчинок. Деяким це даже слабо зробити в приваті.
А дуель за якими правилами? Бо я знаю тільки про дуельний кодекс Дурасова: https://ru.wikisource.org/wiki/Дуэльный_кодекс_В._Дурасова Але і з його застосуванням проблема, бо дворян тут небагато.
я вроде никого не обижал.И по жизни стараюсь.Даже если чмо выдающееся.А может это только мое мнение....
Напрасно Вы так ... Безопасность превыше всего , у меня вон везде по кучке щебня разной фракции лежит , а без пары-тройки гаек на 32 так вообще из дому не выхожу
Є такий день.Останній день масляного тижня називається прощеною неділею. В цей день прийнято просити вибачення один у одного за всі образи, спричинені на протязі року.В 2019 році Прощена неділя припадає на 10 березня.