Всім доброго, підкажіть скільки коштує, предмет з води, із нюансів: ствол рихтований, порушена геометрія відносно ресівер-рама спуску (показано стрілкою на фото), все розбирається в "хлам", патронник в гарному стані, предмет був з зачиненим затвором, кнопка затримки затвору відновлена, ручка переноски склад.
Зазвичай вони не так часто з'являються, але думаю чисто для антуражу почати з 5 тис, а там своем набере) з повагою)
Починати треба з 42тыс і це пів ціни від ммг 15річної давнини. Це тільки починати. Геометрія в пресі зробиться нескладно. Треба щоб був колекціонер у якого є де ставити такий габаритний експонат.
Ну це я зі своєї спроможності за такий сохран і написав, це ж не копанина. Ставкою не підтримаю бо мені вже не треба, хоббі поміняв. Але точно би пітдримав. Взагалі математика така - складські птрд були в продажі дуже давно раза 2. В районі 2тис.₴ і більше небуло. Отже попит за стільки років повинен зрости кратно. Бо хтось хоче а нема. І розумні гроши не рішають. Якщо хочеться птрд за 5-10тис гр - то є копані, проскакує буває. Колекціонер який давно в темі копане собі не поставить Ця шайтан труба не склад, але стан дуже гарний, рідні номера і клейма. Я скромно оцінив в пів ціни склада 15річної давнини продажу для старта. Але я не торговець. Той хто шарить як продавати скоріш за все стартане з 2тис.
Приветствую.В 23 году копаная не реставрированая ушла по моему за 13.000.Эту смело на старт с тысяч 25-30 можно ставить
На "фіолетовому" пару місяців назад копаний, рівний, але наче без сошок та затвору пішов щось в районі 6500 грн.