Лівіший багнет - Ерзац від Манліхера, правіший - від Моськи. Патрони - Мосін. Копійки - геть не видно які.
По такому фото важко щось сказати: 1.Штики собі на пам"ять. 2.Зробіть фото денця патронів(маркування) 3.Флягу помити і також фото маркування. 4.Монети - хороше фото з обох сторін. 5.Фото ядра - я бачу англіцку гранату. Решта шмурдяк.
Це все окрiм монет и хреста, Я знайшов приборм ИМП 1.Правда дуже з ним важко! А десь 2тижня тому придбав асе 250,i вирiшив пройтись попробувати полем пiсля ИМП це рай. Правда змайшов багато шрапнелей,мiдних кiлець вiд снарядив,i тiльки одну монету радянську 5коп. 1948р. Ну може ще досвiду нема! Допоможiть як з ним по вiйнi ходити???
По Другій світовій ,ходити досить нормально , гільзи не пікають ,(бо з металу вже зігнили) ,хіба великі осколки трохи достають , а по Першій світовій трохи важче ,як на мене -постійно пікає шрапнель, пояски снарядів , і купа гільзачу...
Прийдеться , аська пікає добре на латунні гільзи ну і на шрапнель , а як пропускати можна і гудзик гарний пропустити...
Алл метал ,бажано при тотальній зачистці території ,мінус 1 поділка дискріму (маленьке металеве сміття ) , а так спочатку коли багато сигналів можна на "релікс" ходити
Я хожу на ол метал,якщо великий чорняк - б"є 1-10,1-9,шрапнель 4-5,одну-дві провіряєш і більше не реагувати на неї,гільзи у асьці 5-6,маузер 5-7,найбільша проблема,бо багато нормальних цілей в цьому діапазоні.Там де настрілу багато - цей сигнал ігнорую,там де небагато - вибірково провіряю,інколи гудзики царські вилазять.Стабільна четвірка - повна обойма. Стабільна десятка - великі пояски і пряги,11-12 - шрапнельні голови,алюмінієві кільця від дистанційних трубок. Решта з досвідом.
Що можете сказати про саблю? Важлива вона чи нi? Знайдена вона на границi де вiдбувався Брусиловський прорив...
Каждая находка важлива,можно свой музей собрать,можно чтото продать,можно поменяться.Каждый сам решает для себя что и как.Сабля очень интересная
не вегда так , при другой минерализации грунта все меняется , при другой кислотности или щелочности - тоже другой расклад в сигнале , даже влажность почвы влияет на сигнал . И не забывайте , что метки на шкале Аськи - весьма условные . Все познается в сравнении ....
Правильно,але у моїх краях,які недалеко розташовані від Ваших і ТС,приблизно так як я написав. Якщо є відмінності,то незначні,на 1-у поділку на дрібних сигналах.