Доброї усім ночі чи може хтось підказати чи можливо відреставрувати цей протигаз якщо ви знаєте хто може допомогти буду дуже вдячний з повагою
Звичайний GM30. Не знаю навіть чи є сенс в його реставрації. Вони є в кількості і вартість не висока. Відрестувати чисто " для шкільного театру чи музею " можливо, але відновити первозданний вигляд і функціональність не реально.
Дякую вам за відповідь але чи можливо якось хочаб повернути на місце вибачте не знаю як зветься то в що фільтр вкручуєця
Хобот. Він тримається за рахунок обжимного кільця. Як на мене то важко буде його туди запресувати. Там система клапанів і менбрана , щоб говорити. Та і сумніваюсь чи така кустарщина витримає вагу фільтра . Залиште як є. Чи клеем приклейте. Все рівно, так як було вже не буде.
Доброго вечора. Мав такий досвід. Це було нелегко, та цілком згоден з тим що писали в темі - результат тільки на полку музея, бо дуже тендітна конструкція.
Добрий вечір дякую за відповідь зрозумів але мені якраз то щоб просто лежав на поличці а сам я його не зможу відремонтувати бо я в таких справах досвіду немаю ніякого а ви прямо з залишків його воскресили з повагою