Складний ніж Protech Emerson CQC7 All Black Jiggled Aluminum

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 22 сер 2024.

1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    APC_2501.jpeg

Вітаю, спільното!

Пропоную вашій увазі тактичну версію популярного дизайну Ернеста Емерсона CQC7 у виконанні Protech - чорну як гумор твоєї колишньої. Ніж має класичну для Protech jiggled текстуру алюмінієвого руківʼя та DLC клинок з 20CV.

CQC7 є одним із бест селлерів Protech ніж мав купу передань, ексклюзивних виконань (версія для Eknives наразі у продажі у мене) та кастомів, один з яких я нещодавно привозив. Як на мене одна з найкращих колаборацій Protech на рівні з Les George Rockeye.

Насправді, після завершення виробництва ZT продакшн варіантів дизайнів Емерсона більше і немає, окрім його власних мануальних ножів.

Довжина: 201 мм
    Клин: 82,5 мм
    Руків'я: 119 мм
    Обух: 3 мм
    Вага: 116 г
    Сталь: 20CV

Виробник: США

Ніж новий

Ціна: 300$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_2502.jpeg APC_2503.jpeg APC_2504.jpeg APC_2505.jpeg APC_2506.jpeg APC_2507.jpeg APC_2508.jpeg APC_2509.jpeg APC_2510.jpeg APC_2500.jpeg

flip.kiev, Vasilij_if, XdragonflyX та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Удобный в использовании складной нож Browning, идеально подходящий для широкого спектра бытовых зада...
      155 грн.
    2. VG-10 Сан-Май Металлизация/отделка лезвия Сатин Ручка Край-Экс случай SecureEx Масса: 269г Общая дли...
      8000 грн.
    3. Ніж великий міцний та надійний виробництва Франціі Товщина обуху до 3 мм. Ширина 3 см. Люфт відсут...
      450 грн.
    4. Ніж виробництва Франціі з руків'ям з рогу Товщина обуху 2,5 мм Люфту нема
      390 грн.
    5. Ніж новий виробництва Франціі тм Opinel #8 France Без люфту,та механічних пошкоджень
      400 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    280$

Vasilij_if подобається це.
  4. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення: