Прошу помощи в оценке ножа

Тема у розділі 'Ножі, мультитули та холодна зброя', створена користувачем Волчий Зуб, 1 лис 2019.

1. Волчий Зуб

Волчий Зуб Stabsgefreiter

Повідомлення:
    134
    Адреса:
    Сумы
    Всем доброго здравия, уважаемые форумчане. Кто что скажет хорошего/плохого про такой нож? Boker plus reality based blade fixed tanto. Холодный или нет и сколько примерно может стоить. Состояние нового. Ко всем с уважением. 1572631073595..jpg 1572631144604..jpg 1572631222839..jpg 1572631259689..jpg 1572631295240..jpg 1572631332403..jpg

Otryta, fanat_ та takt09 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. состояние для его возраста отличное , не точен , не гнут . есть клейма. под краской шпаклевки нет ....
      7500 грн.
    2. состояние хорошее . клеймо две белки . клинок не болтается . все сделано из металла .фирма производи...
      8000 грн.
    3. Тригранний штик до російської піхотної гвинтівки зразка 1826 -1828р.в.Штик трішки почишено від бруду...
      900 грн.
    4. Піхви на драгунську шашку РІА зразка 1881року
      5100 грн.
    5. Штик Мосіна(царь).Вичищений і змащений.
      180 грн.
  3. Odezza

Odezza Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    580
    Адреса:
    Одеса
    Сама компанія, бюджетна лінійка Бокерів, в принципі не погана. Чесний кітай, як говорять ножемани. Саме цей ніж ну дуже специфічний. Там стамесочна заточка, серейтор і специфічна форма. Ковбасу різати буде не дуже зручно. Позиціонується як тактичний. Хоча особисто я носив з собою трошки інші ножі.
    Щодо "холодності". Якщо немає сертифікату, а його можна пошукати на просторах інтернету, я з великою долею вірогідності припущу, що мусорня, якщо не дай бог, його у когось надибає на кармані, легко зробить холодною зброєю. Такі часи...
    По ціні можу сказати тільки свою думку. Я більше по совєтським ножикам. Якщо Вас зацікавить моя думка, можу написати.

Otryta, ViktorKux та Волчий Зуб подобається це.
  4. Волчий Зуб

Повідомлення:
    134
    Адреса:
    Сумы
    Спасибо! Знакомый продаёт, полторы просит. Лучше складничок тогда возьму с плейновой заточкой. А то действительно таким колбаску не порежешь аккуратно.

Otryta, fanat_, takt09 та 2 іншим подобається це.
  5. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    Доброе утро! Этот нож чистый стропорез. Применение ему на рыбалке сети резать или завязки для мешков нарезать.
    Если нож оригинал, то и сталь должна быть достойная. С уважением

Волчий Зуб подобається це.
  6. Волчий Зуб

Повідомлення:
    134
    Адреса:
    Сумы
    Спасибо! С уважением.

Otryta, fanat_, takt09 та ще 1-му подобається це.
  7. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    В Ибесе такой в стоковом магазине стоит 1100 грн. Покажите другу эту цену и если он отдаст это Нож за 800 тогда однозначно надо брать. С ув

Killer-Igel, Волчий Зуб та Odezza подобається це.
  8. Odezza

Odezza Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    580
    Адреса:
    Одеса
    Так, за 800 грн буде цілком обгрунтована ціна. Як не крути, а ніж б/у. Але ж, повторююсь, як на мене, цей ніж чистий "полочник". Практичне використання його під великим питанням. Це ні в якій мірі не говорить, що ніж поганий. Якщо хочеться, можна брати

Otryta та ViktorKux подобається це.
  9. Волчий Зуб

Повідомлення:
    134
    Адреса:
    Сумы
    Так, він у знайомого і лежав на полиці, тому і стан нового. Мабуть, тому що не знайшов собі роботи... Брати все-таки не буду. Дякую! З повагою.

Otryta, fanat_, takt09 та ще 1-му подобається це.